Η εξομολόγηση της Βανδή για τον Μπισμπίκη: “Έφερε τη χαρά που έλειπε από τη ζωή μου”

Διαβάζεται σε 2'
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή Instagram@desp1navandi

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Τι αποκάλυψε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή μίλησε σε εκπομπή του Mega για τα 30 χρόνια στο επαγγελματικό στερέωμα, για τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της.

«Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι εδώ, νιώθει, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης, μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι. Η Κρήτη, χωρίς να το ξέρω, είναι αγαπημένος τόπος και του Βασίλη. Και οι δύο έχουμε βαπτίσει τα παιδιά μας στο νησί. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή μας το ονειρευόμαστε στην Κρήτη», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Και συνέχισε λέγοντα πως: «Δεν γνωρίζω αν την σχέση μας την έχουν κανιβαλίσει, δεν παρακολουθώ εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν διαβάσεις κάτι ή δεις, μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω όσα λέγονται για εμάς για να μην επηρεάζομαι. Εγώ το περίμενα ότι θα μας σχολιάσουν και τον προετοίμαζα. Τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος ότι θα αντέξει. Είναι άνθρωπος συνειδητοποιημένος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να με σκηνοθετήσει. Μπορεί και να συμβεί στο μέλλον».

Για τους σταθμούς στη μουσική της πορεία, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Το ότι βρέθηκα δίπλα στον Βασίλη Καρρά. Η συνάντησή μου με τον Γιάννη Πάριο, ασφαλώς. Και με τον Λευτέρη Πανταζή στο “Ποσειδώνιο”. Εννοείται, ο Φοίβος».

«Όλες οι εμφανίσεις μου στον Λυκαβηττό. Η Σταδίου που δεν περιμέναμε να κλείσει φάγαμε όλες τις μηνύσεις», σχολίασε για τις καλύτερες στιγμές της.

Τέλος, για τα παιδιά της, η Δέσποινα Βανδή είπε πως: «Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησαν να δω και να εκτιμήσω διαφορετικά τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι μόνη μου μεγάλωσα τα παιδιά, με στερήσεις και κούραση, σήμερα τα βλέπω να πατούν στα πόδια τους, να έχουν αξίες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα