Πέθανε ο σύζυγος της Λένας Μαντά

Διαβάζεται σε 2'
Λένα Μαντά
Λένα Μαντά Papadakis Press

Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της γνωστής συγγραφέως Λένας Μαντά μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Λένας Μαντά καθώς ο σύζυγός της, Γιώργος, έφυγε από τη ζωή, μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η γνωστή συγγραφέας αποχαιρέτησε τον άνθρωπο της ζωής της, για τον οποίο μιλούσε συχνά στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, γράφοντας λίγα λόγια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα…
Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα…
Χωρίς εσένα…“, έγραψε η Λένα Μαντά, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες τους.

Η ανάρτηση της Λένας Μαντά:

Η Λένα Μαντά είχε βρεθεί πριν μερικές εβδομάδες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε μιλήσει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο σύζυγός της.

Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Από πέρυσι αντιμετώπισε πνευμονική ίνωση που σημαίνει ότι έχει μόνιμα οξυγόνο, κουράζεται πάρα πολύ εύκολα, του έχουμε μηχάνημα φορητό, αλλά δεν είναι για πολλά. Τον έχουμε λίγο σαν γλόμπο μέσα στο σπίτι”, είχε πει με χιουμοριστική διάθεση η Λένα Μαντά.

“Ο ‘μουστάκιας’ κάθεται στο σπίτι για να συνεχίσουμε να τον έχουμε και τον έχουμε σαν γλόμπο. Έχει και ένα καλώδιο 15 μέτρα για να μπορεί να περιφέρεται στο σπίτι και όταν τον χάνουμε τραβάμε το καλώδιο και τον βρίσκουμε”, είχε δηλώσει η συγγραφέας, η οποία αντιμετώπιζε με χιούμορ τότε την κατάστασή του.

Η ίδια στη συνέντευξή της στο “The 2Night Show” είχε αναφέρει πως ήταν μαζί με τον σύζυγό της 41 χρόνια, ενώ είχε μιλήσει για ακόμη ένα πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει ο ίδιος πριν 7 χρόνια.

“Είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα, εκείνο ξεπεράστηκε βέβαια, αλλά αυτό τώρα ήταν πολύ πιο βαριά η κατάσταση. Η ζωή έχει έρθει τούμπα, έχει  αλλάξει όλη η καθημερινότητα”, είπε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα