TV Queen: Βγήκε η νικήτρια μέσα από 9 φιναλίστ στον πιο άνευρο τελικό ριάλιτι show

Διαβάζεται σε 2'
Tv Queen
Tv Queen

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής το TV Queen και αναδείχθηκε η επόμενη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες το “TV Queen” και το βράδυ της Κυριακής (16/06) πραγματοποιήθηκε ο τελικός του ριάλιτι με μία από τις παίκτριες να αναδεικνύεται η επόμενη μεγάλη star της ελληνικής τηλεόρασης.

Μετά τον “χλιαρό” τελικό που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, σειρά είχε ακόμα ένας… “αθόρυβος” τελικός, ο οποίος μεταδόθηκε live μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχοντας στο πλευρό της τους τρεις από τους τέσσερις κριτές του show Κατερίνα Γκαγκάκη, Έλενα Χριστοπούλου και Παντελή Τουτουντζή και τον διευθυντή της Ακαδημίας Ανδρέα Μικρούτσικο υποδέχθηκε τις… 9 φιναλίστ οι οποίες διεκδικούσαν τον τίτλο της “TV Queen”.

Μόνο δύο όμως, η Μαριαλένα Βούλγαρη και η Κατερίνα Νάκου, κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση και να σταθούν στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού, που θύμιζε περισσότερο απλή διαδικασία αποχώρησης, καθώς δεν διέθετε κάποια λάμψη που να το κάνει να ξεχωρίζει και που έχουμε δει σε αντίστοιχους τελικούς ριάλιτι.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Νάκου με την παίκτρια να πανηγυρίζει τη νίκη της και να πέφτει στην αγκαλιά της παρουσιάστριας και των κριτών, έχοντας στα χέρια της ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο και το πολυπόθητο έπαθλο.

“Θα αποχαιρετήσουμε και εσάς γιατί απόψε ολοκληρώθηκε αυτό το ταξίδι του TV Queen, αυτό το ταξίδι που δεν χορτάσαμε και τόσο… Αλλά έτσι είναι, πάντα κάτι να έχει μείνει. Στέλνουμε την αγάπη μας”, είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, αναφερόμενη στο πρόωρο τέλος του τηλεοπτικού show.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα