Λύτρας: Δεν κατάλαβα πώς έφτασα σε αυτό το σημείο – Θα ζητήσω βοήθεια

Διαβάζεται σε 2'
Λύτρας: Δεν κατάλαβα πώς έφτασα σε αυτό το σημείο – Θα ζητήσω βοήθεια
INTIME

Συγνώμη από τη σύζυγο και τις κόρες του ζήτησε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, μετά την απολογία του και την παραδοχή της πράξης του ξυλοδαρμού.

Tις πρώτες δηλώσεις του αφότου αφέθηκε ελεύθερος πραγματοποίησε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ζητώντας συγνώμη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, αφού παραδέχτηκε τις πράξεις του, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως θα αναζητήσει βοήθεια.

“Ομολόγησα την πράξη μου ζητώ συγνώμη από τη σύζυγό που υπεραγαπώ και από τις τρεις κόρες μου” είπε και πρόσθεσε: “Δυστυχώς βρέθηκα σε μια κατάσταση, δεν έχω υπάρξει ξανά βίαιος. Θα κοιτάξω πως να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια“.

Παράλληλα, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε πως δεν μπορεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην πράξη αυτή και συνέχισε λέγοντας πως θα αναζητήσει τις αιτίες, κάνοντας παράλληλα λόγο για “ψυχολογικά αίτια”. “Είναι δύσκολο και για μένα και για εκείνη” πρόσθεσε.

“Έχω χτίσει την καριέρα και την οικογένειά του με κόπο” είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: “Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι. Ζητάω συγγνώμη από όλους, από τη Σοφία και τις κόρες μου, ελπίζω το θέμα να ξεπεραστεί. Θα ζητήσω βοήθεια.”

Σημειώνεται ότι ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε νωρίτερα ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης προσέγγισης της συζύγου του.

Το πρωί της Δευτέρας (17/6), ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, απολογήθηκε στην 18η ανακρίτρια. Αντιμετώπιζε κατηγορίες για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα