Καταπέλτης ο πατέρας της Κυριακής κατά Λύτρα: “Κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει”

Διαβάζεται σε 2'
Γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους
Γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους INTIME NEWS

Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Την απόφαση μη προφυλάκισης του Απόστολου Λύτρα στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σχολίασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβας, της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

Στο ηχητικό μήνυμα που έστειλε στον ΑΝΤ1, και το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό”, ο πατέρας της Κυριακής ξέσπασε κατά της δικαστικής απόφασης θέτοντας ένα ερώτημα – γροθιά, αφού ο Απόστολος Λύτρας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της κόρης του.

Ο ίδιος έθεσε μάλιστα και ζήτημα διάκρισης αφού, όπως τόνισε, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της, ενώ στην περίπτωση της Κυριακής είχε ειπωθεί η εξοργιστική απάντηση του τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης ότι “το περιπολικό δεν είναι ταξί“.

Εχθές είπατε ότι κάποιος σάς έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου, Κυριακής Γρίβα. Πείτε λοιπόν στον κόσμο, στους τηλεθεατές ότι την ερώτηση αυτή την έκανε ο μπαμπάς της Κυριακής που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και ότι δεν είναι κανένα δημοσιογραφικό κόλπο.

Εγώ είμαι ο μπαμπάς της Κυριακής. Δύο πράγματα θέλω να σας πω.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε και μπράβο της και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία. Αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό για να την πάει συνοδεία και της είπαν ότι δεν είναι ταξί. Και το δεύτερο που θέλω να σας πω είναι ότι ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει. Όμοιό του“, αναφέρει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα στο ηχητικό μήνυμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα