Ζωή Παπαδοπούλου: Η πρόταση του Μητροπάνου στην οποία είπε “όχι” και η νονά Χαρούλα

Διαβάζεται σε 3'
Ζωή Παπαδοπούλου
Ζωή Παπαδοπούλου THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Η γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου μίλησε για τις γνωριμίες με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και για τον ερχομό της κόρης της μετά από δύο αποτυχημένες κυήσεις.

Στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (19/06) η δημοφιλής τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και τις γνωριμίες με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Χαρούλα Αλεξίου, που σημάδεψαν την επαγγελματική της πορεία, ενώ αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της.

Όπως εξομολογήθηκε, ο Δημήτρης Μητροπάνος της είχε προτείνει να κατέβει στην Αθήνα, αλλά αρχικά είπε “όχι”.

“Ξεκίνησα να τραγουδάω από το 1999 και λίγο πριν. Στη Θεσσαλονίκη στο Πλατώ γνώρισα τον Μανώλη Ρασούλη. Ξεκινάμε περιοδείες, μετά είμαι στον Μύλο και εκεί με είδε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Μου κάνει πρόταση να κατέβω στην Αθήνα, γιατί θα ξεκινούσε τότε την Πλάκα και αρνήθηκα. Αρνήθηκα διότι ήμουν με τα παιδιά στα μισά της σεζόν και δεν ήθελα να τους αφήσω. Αυτό το εκτίμησε ο Δημήτρης Μητροπάνος και μου έκανε ξανά πρόταση για το καλοκαίρι” εξομολογήθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου, προσθέτοντας: Και έτσι κατέβηκα βεβαίως το καλοκαίρι“.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη γνωριμία της με την Χαρούλα Αλεξίου, που έγινε και νονά του παιδιού της, περιέγραψε:

“Όσο είμαι σε συναυλίες με τον Δημήτρη Μητροπάνο, με είδε η Χάρις Αλεξίου. Έχουμε συγγενέψει, έχει γίνει η νονά της κόρης μου. Εγώ ένιωσα ότι ήταν καρμική η γνωριμία με την Χαρούλα, ένιωθα συγγενικά, ακόμη και προτού τη γνωρίσω. Η φωνή της ήταν ριζωμένη μέσα μου, από μικρό παιδί. Όταν πρωτογνωριστήκαμε, η ίδια μου είχε πει ότι της μοιάζω σε νεαρή ηλικία. Ήταν πάντα το πρότυπό μου και είναι. Με άκουσε, μου έκανε πρόταση να ξεκινήσουμε στον Βοτανικό μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “Γεια σου Ζωή, είμαι η Χάρις Αλεξίου. Σε μια ώρα έχουμε οντισιόν”. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία κι αυτή η φιλία”.

Βασικά ένιωθα σαν να ήταν η μαμά μου. Έγινε η παραγωγός της πρώτης δισκογραφικής μου δουλειάς και μέσα σε αυτόν τον δίσκο τα έψαξε η Χαρούλα, είχαμε και ένα ντουέτο μαζί, το “Αχ και να σε είχα εδώ”. Είναι το εισιτήριό μου” δήλωσε.

Τέλος, αναφερόμενη στον σύζυγό της Θοδωρή Πλεμμένο και το κοριτσάκι τους, που ήρθε μετά από δύο αποτυχημένες κυήσεις, είπε:

“Ο ερχομός της κόρης μας με τον Θοδωρή, έκανε το τοπίο πολύχρωμο, νιώθω ότι υπάρχει από πάνω μια ευλογία. Είχα δύο αποτυχημένες κυήσεις, είναι κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ. Πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι συμβαίνει μόνο σ’ αυτές. Βεβαίως, είναι πολύ δύσκολο. Είναι κάτι που χρειάζεται να λέγεται. Ένιωθα τυχερή, που είχα τον σύντροφό μου να μου λέει “καλημέρα””.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα