Τσανακλίδου: “Δεν αντέχω πλέον τους έρωτες, η καρδιά μου δεν μπορεί να αντέξει μια τέτοια θύελλα”

Διαβάζεται σε 2'
Τάνια Τσανακλίδου
Τάνια Τσανακλίδου PAPADAKIS PRESS

Για τον έρωτα στη ζωή της, το πάθος, και το νόημα πίσω από τα τραγούδια που ερμήνευε στο παρελθόν, μίλησε η Τάνια Τσανακλίδου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/06) η Τάνια Τσανακλίδου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, που φέτος γιορτάζει 50 χρόνια στο τραγούδι, μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της μουσικής.

Ειδικότερα, για την απουσία του έρωτα από τη ζωή της τα τελευταία χρόνια, η Τάνια Τσανακλίδου δήλωσε:  “Παλαιότερα όταν έλεγα ένα τραγούδι, το έλεγα για κάποιον. Σήμερα δεν υπάρχει αυτό, έχω περάσει πια από το προσωπικό, από την απεύθυνση σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί δεν υπάρχουν έρωτες στη ζωή μου και πολύ σωστά δεν υπάρχουν, δεν τους χρειάζομαι και δεν τους επιθυμώ. Άρα αυτό που μένει από τα τραγούδια είναι η ουσία τους”.

Σε άλλο σημείο, η Τάνια Τσανακλίδου παραδέχτηκε πως όταν ήταν νεότερη έβλεπε διαφορετικά τα πράγματα: “Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ μεγαλώνουμε και όσες πιο πολλές φάπες τρώμε και στεναχώριες, αν το πας από την άλλη μεριά φέρνει μία σοφία και μία ωριμότητα, ζεις πιο όμορφα. Αυτό ήρθε με τα χρόνια, όταν ήμουν πιο μικρή ζούσα μέσα στο πάθος, το πάθος έχει και σκοτάδια, έχει και φώτα. Ήμουν drama queen”.

Επιστρέφοντας στο κεφάλαιο “έρωτας”, η Τάνια Τσανακλίδου συμπλήρωσε: “Τους έρωτες πλέον δεν τους αντέχω. Νομίζω ότι πια η καρδιά μου δεν μπορεί να αντέξει μια τέτοια θύελλα, έτσι βίωνα τους έρωτες, θύελλα. Μια θύελλα βρε παιδάκι μου. Δεν νομίζω να άντεχε η καρδιά μου, είμαι άνθρωπος που παθιάζεται, από το πρωί μέχρι το βράδυ άλλη σκέψη δεν θα είχα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα