Ναταλία Γερμανού: Τα γενέθλια on air και το σχόλιο για την ηλικία της

Διαβάζεται σε 2'
Ναταλία Γερμανού
Ναταλία Γερμανού glomex

Γενέθλια στο στούντιο έκανε η Ναταλία Γερμανού, με τους συνεργάτες της να τής επιφυλάσσουν έκπληξη.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Σάββατο (22/6), η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της αποφάσισαν να της κάνουν έκπληξη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Κατά την έναρξη, λοιπόν, εμφάνισαν μία εντυπωσιακή τούρτα και τής ευχήθηκαν με τις πιο τρυφερές ευχές, με την ίδια να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την ηλικία της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά σας είχα πει ότι εμείς δεν τα κάνουμε αυτά στον αέρα, γιατί βαριέται ο κόσμος! Τα υπόλοιπα 58 κεριά που είναι; Του χρόνου θα το κάψουμε κυρ- Στέφανε που θα μπούνε τα 60 γύρω γύρω. Εκεί θα γίνει ο χαμός! Σας ευχαριστώ, είστε όλοι υπέροχοι, γλυκύτατοι. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ βαθιά! Σας ευχαριστώ και εσάς που από το πρωί με έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα. Ανταποδίδω την αγάπη επί δέκα γιατί χωρίς εσάς θα ήμουν ένα τόσο δα χαμομηλάκι» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Σημειώνεται πως, η αγαπημένη παρουσιάστρια, κατά το παρελθόν, έχει μιλήσει για τον ηλικιακό ρατσισμό που βιώνει τα τελευταία χρόνια, σχολιάζοντας τα άσχημα σχόλια που δέχεται στα social media.

“Αν κάποιος θέλει να με βρίσει επειδή δεν του αρέσω και να χρησιμοποιήσει την ηλικία μου, την εμφάνισή μου ή οτιδήποτε, εγώ δεν το θεωρώ σκόπιμο να σηκωθώ και να κινηθώ νομικά επειδή με είπε κάποιος γριά ή άσχημη.

Αυτό για μένα δεν είναι μηνύσιμο. Αν απειλήσει τη σωματική μου ακεραιότητα ή αν προτρέψει άλλους χρήστες “πάμε να της κάνουμε ντου, να τη σκοτώσουμε”, είναι άλλο θέμα, άλλα μέτρα, άλλα σταθμά. Μιλάω αποκλειστικά για μένα, όχι για τον μέσο όρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα