Justin Timberlake: Τι είπε ο μπάρμαν που τον σέρβιρε πριν συλληφθεί 

Διαβάζεται σε 3'
Justin Timberlake
Justin Timberlake Richard Shotwell/Invision/AP, File

Ο άνθρωπος που σέρβιρε τον Justin Timberlake λίγη ώρα πριν τον συλλάβουν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης έσπασε τη σιωπή του.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για τον Τζάστιν Τίμπερλέϊκ (Justin Timberlake), ο οποίος έγινε το νούμερο ένα θέμα συζήτησης λόγω της σύλληψής του με τον ίδιο να αποκτά μεταξύ άλλων και μία mugshot που έγινε το απόλυτο viral.

Ο αστέρας της pop συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στα Χάμπτονς του Λονγκ Άιλαντ την Τρίτη (18/06) και αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση.

Το αστυνομικό τμήμα του Sag Harbor της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία σύλληψης του τραγουδιστή, όπου ο ίδιος φαίνεται να κοιτάζει με “πέτρινο” πρόσωπο στην κάμερα και να έχει κόκκινα μάτια.

Η mugshot του Justin Timberlake
Η mugshot του Justin Timberlake Sag Harbor Police Department / AP IMAGES

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν ανέφεραν πως τα μάτια του Τζάστιν ήταν “αιματοβαμμένα και γυάλινα”, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία και πρόσθεταν επίσης πως “από την αναπνοή του αναδυόταν μια έντονη μυρωδιά αλκοολούχου ποτού, δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, είχε αργή ομιλία, ήταν ασταθής και είχε κακή απόδοση σε όλα τα τυποποιημένα τεστ νηφαλιότητας”.

Ο Τίμπερλέϊκ είπε στους αστυνομικούς ότι ήπιε ένα μαρτίνι και ακολούθησε μερικούς φίλους του στο σπίτι, ενώ αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ.

Τα όσα είπε ο pop star στους αστυνομικού φάνηκε να επιβεβαιώνει και ο μπάρμαν στο American Hotel, το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου ο Τζάστιν Τίμπερλέϊκ είχε πιει πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Το The American Hotel στο Sag Harbor της Νέας Υόρκης
Το The American Hotel στο Sag Harbor της Νέας Υόρκης 2024 Julia Nikhinson/AP Photo

Ο υπάλληλος του American Hotel επιβεβαίωσε στο People το Σάββατο (22/06) ότι ο τραγουδιστής ήπιε ένα μαρτίνι, με έναν δεύτερο υπάλληλο να ξεκαθαρίζει πως “αν ήπιε περισσότερο, δεν ήταν εδώ“.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αστυνομικός που πέρασε χειροπέδες στον Τίμπερλεϊκ “ήταν τόσο νέος που δεν ήξερε καν ποιος ήταν ο τραγουδιστής” και “δεν αναγνώρισε ούτε το όνομά του”. Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος που είχαν οι δύο άνδρες, με τον pop star να αναφέρει πως η σύλληψή του θα καταστρέψει την περιοδεία του και τον αστυνομικό να τον ρωτά: “Ποια περιοδεία;“. “Την παγκόσμια περιοδεία“, φέρεται να του απάντησε ο Τζάστιν.

Ο Τίμπερλεϊκ αποφάσισε να αφήσει πίσω του το σκάνδαλο και να συνεχίσει την περιοδεία του. Στη συναυλία που έδωσε στο Σικάγο την περασμένη εβδομάδα είπε στο κοινό ότι “ήταν μια δύσκολη εβδομάδα”. “Ξέρω ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να με αγαπήσεις, αλλά εσείς συνεχίζετε να με αγαπάτε”, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι θαυμαστές του έχουν περάσει “αρκετά σκαμπανεβάσματα”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα