Survivor 2024: Ένας παίκτης επιστρέφει ήδη νικητής – Ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 SKAI

Ολοκληρώθηκε χθες ο τελευταίος αγώνας στη Δομινικανή Δημοκρατία με έναν παίκτη να κερδίζει το αυτοκίνητο. Απόψε ο Ημιτελικός του Survivor 2024.

Μετά το απολαυστικό παιχνίδι στο οποίο ο Ντάνιελ Νούρκα κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία καθώς οι απαντήσεις του ταυτίζονταν με της μητέρας του, η διεκδίκηση στο Survivor 2024 συνεχίστηκε σε ένα σύνθετο στίβο μάχης.

Οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωση, Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργος Γκιουλέκας, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα ρίχτηκαν ξανά στη μάχη για τη διεκδίκηση του επάθλου του αυτοκινήτου, όπου μετά από αρκετές ανατροπές, εντάσεις, νεύρα και πάθος οι δύο διεκδικητές ήταν ο Γιώργος και ο Ντάνιελ.

Γκιουλέκας και Ντάνιελ πάλεψαν μέχρι το τέλος για το αυτοκίνητο, με τον πρώτο να αναδεικνύεται τελικά νικητής και να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο, παραλαμβάνοντας τα κλειδιά στα live του Ημιτελικού και Τελικού που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα σήμερα, Τρίτη (25/06) και αύριο, Τετάρτη (26/06).

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος. Έχω ‘αδειάσει’, μου βγήκε η ένταση και η πίεση όλου αυτού του 5μηνου”, είπε αρχικά ο Γιώργος Γκιουλέκας αναφέροντας μάλιστα πως “δεν είμαι περήφανος που απομονώνομαι μετά από κάθε πόντο, αλλά δεν είμαι πολύ καλός στο να κουμαντάρω τα συναισθήματά μου και σε πολλά ματς μου έχει στοιχήσει αυτό […] Τα νεύρα και η ένταση ήταν τεταμένη, μου βγήκε στο τέλος μία ένταση. Δεν μπορούσα να κάτσω 5 λεπτά χαλαρός, δεν μου αρέσει να με βλέπω έτσι, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει το παιχνίδι, ειδικά και μετά από τόσους μήνες”.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το Survivor στον Άγιο Δομίνικο τελείωσε, αφού οι τέσσερις παίκτες θα αγωνιστούν πια στους στίβους μάχης που θα στηθούν για πρώτη φορά στην Αθήνα.

“Ήρθε η ώρα να σβήσουν οι προβολείς, να αποχωρήσουμε από το τελευταίο στίβο μάχης με προορισμό το αεροδρόμιο πλέον επιστροφής στην Αθήνα. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσουμε από αυτόν τον τόπο”, είπε ο παρουσιαστής στους τέσσερις φιναλίστ.

Πότε θα γίνει ο Ημιτελικός και ο Τελικός

Ο Ημιτελικός και ο Τελικός του Survivor θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Ιουνίου αντίστοιχα, στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, ενώ θα μεταδίδονται live στο τηλεοπτικό κοινό.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Τρίτης (25/06)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα