Η μικρότερη κόρη της Meryl Streep έκανε coming out ως λεσβία

Διαβάζεται σε 2'
Η Μέριλ Στριπ με την κόρη της Λουίζα Τζέικομπσον Γκάμερ στις Χρυσές Σφαίρες το 2007
Η Μέριλ Στριπ με την κόρη της Λουίζα Τζέικομπσον Γκάμερ στις Χρυσές Σφαίρες το 2007 Mark J. Terrill/AP Photo

Coming out ως λεσβία έκανε η κόρη της Meryl Streep, Louisa Jacobson Gummer, συστήνοντας μάλιστα στους διαδικτυακούς της φίλους το κορίτσι της.

Η κόρη της Μέριλ Στριπ (Meryl Streep), Λουίζα Τζέικομπσον Γκάμερ (Louisa Jacobson Gummer), έκανε coming out ως λεσβία καλωσορίζοντας τη “νέα εποχή” στη ζωή της.

“Ευλογημένοι που μπαίνουμε στη χαρούμενη νέα εποχή”, έγραψε η 33χρονη κόρη της διάσημης ηθοποιού, σε ένα carousel post με το οποίο συστήνει στους διαδικτυακούς της φίλους τη σύντροφό της, Anna Blundell, η οποία είναι παραγωγός.

Μια από τις φωτογραφίες έδειχνε “έναν βικτοριανό πίνακα που επικεντρώνεται στην αγάπη της Σαπφούς για τις γυναίκες“, ενώ μια άλλη περιλάμβανε γκράφιτι σε έναν τοίχο που έγραφε “live.laugh.lesbian“.

Η Blundell από την πλευρά της είχε ήδη δώσει ένα στοιχείο για τη μεταξύ τους σχέση από τον Δεκέμβριο του 2023, γράφοντας σε μία ανάρτησή της “Annual update”, ενώ ποζάρει με την Λουίζα Τζέικομπσον.

Μία παρόμοια φωτογραφία βρίσκεται ανάμεσα και στο ποστ της κόρης της Μέριλ Στριπ.

Η Louisa Jacobson Gummer με τη σύντροφό της Anna Blundell
Η Louisa Jacobson Gummer με τη σύντροφό της Anna Blundell Instagram@louisa_jacobson

Η Gummer, η οποία αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πανεπιστημίου Yale με Master of Fine Arts στην υποκριτική, είναι το μικρότερο παιδί της Στριπ και του εν διαστάσει συζύγου της Ντον Γκάμερ (Don Gummer).

Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο, τον 44χρονο Χένρι Γουλφ Γκάμερ (Henry Wolfe Gummer), τη 40χρονη Μάμι Γκάμερ (Mamie Gummer) και την 38χρονη Γκρέις Γκάμερ (Grace Gummer).

Η Meryl Streep με τα παιδιά της Grace Gummer, Mamie Gummer, Louisa Jacobson και Henry Wolfe
Η Meryl Streep με τα παιδιά της Grace Gummer, Mamie Gummer, Louisa Jacobson και Henry Wolfe Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα