Τελικός Survivor: Οι δηλώσεις των φιναλίστ, οι παλιοί παίκτες και η τσάντα που ξεχώρισε

Διαβάζεται σε 2'
Τελικός Survivor 2024
Τελικός Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Ξεκίνησε ο Τελικός του Survivor 2024, με την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα να είναι έτοιμοι για όλα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος Τελικός του Survivor 2024, που λαμβάνει χώρα στο Άλσος Γαλατσίου στην Αθήνα και προβάλλεται live μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/06) τους τρεις φιναλίστ του Τελικού, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι έλαβαν τις θέσεις τους στον χώρο.

Οι τρεις φιναλίστ πήραν την πρόκριση για τον Τελικό, μετά από τις σκληρές μονομαχίες του Ημιτελικού που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Η αγωνία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή είναι μεγάλη, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα στηθεί στίβος μάχης στον χώρο, με τους φιναλίστ να βάζουν τα δυνατά τους για να επικρατήσουν.

Το “παρών” στον Τελικό του Survivor 2024 έδωσαν οι πρώην παίκτες του φετινού παιχνιδιού, οι οποίοι προχώρησαν σε δηλώσεις στον Γιώργο Λιανό, με τον παρουσιαστή να κάνει ειδική αναφορά, μάλιστα, στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και την τσάντα – ντισκομπάλα της.

Τελικός Survivor: Τα αφιερώματα στους φιναλίστ

Προτού ξεκινήσει το αγωνιστικό μέρος, από όπου θα προκύψει ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, προβλήθηκαν αφιερώματα για τους τρεις φιναλίστ, οι οποίοι προχώρησαν σε δηλώσεις.

Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε πως η δύναμή της είναι η οικογένειά της και τα άτομα που την αγαπάνε, ενώ δήλωσε αποφασισμένη να μην ξαναλάβει μέρος στο παιχνίδι.

Φάνης Μπολέτσης

Από την πλευρά του, ο Φάνης Μπολέτσης ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που έλαβε μέρος στο παιχνίδι και δήλωσε πως θεωρεί νικητές και τους τρεις φιναλίστ.

Ντάνιελ Νούρκα

Τέλος, ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε πως είναι μοναδικό το συναίσθημα να βιώνεις κάτι τέτοιο και να το χαίρεσαι μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα