Πόσα πήρε ο Justin Bieber για να τραγουδήσει στον “γάμο της χρονιάς”

Διαβάζεται σε 2'
Πόσα πήρε ο Justin Bieber για να τραγουδήσει στον “γάμο της χρονιάς”
O Justin Bieber με το ζευγάρι που κάνει "το γάμο της χρονιάς" Instagram

Το Σάββατο ο Justin Bieber διασκέδασε τους καλεσμένους σε γάμο που θα γίνει στις 12 του μήνα. Πόσα χρήματα πήρε για λίγες ώρες δουλειάς.

Όταν βλέπεις την είδηση ενός γάμου σε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει τουλάχιστον ένας πολύ καλός λόγος. Στην περίπτωση του 29χρονου Anant Ambani, οι λόγοι ήταν πολλοί.

Ο πλουσιότερος Ασιάτης, πρωτότοκος του 9ου πλουσιότερου ανθρώπου της Γης (Mukesh Ambani) και κληρονόμος πολυεθνικού ομίλου με έδρα στη Βομβάη που δραστηριοποιείται στα πάντα (ενέργεια, λιανικό εμπόριο, media έως υφάσματα) και η 26χρονη Radhika Merchant (κόρη μεγιστάνα της φαρμακοβιομηχανίας) έκαναν τον γάμο της χρονιάς.

Υπό την όποια έννοια.

O Anant Ambani και η Radhika Merchant. AP Photo Rajanish Kakade

Άρχισαν να παντρεύονται τον Μάρτιο, με τριήμερο event που παρακολούθησαν 1.200 άτομα από όλον τον κόσμο -μεταξύ τους και πολλοί ηγέτες. Συνέχισε τον Μάιο με τριήμερη κρουαζιέρα από την Ιταλία στη Γαλλία για τους συγγενείς (τη ψυχαγωγία ανέλαβαν οι David Guetta, Pitbull και Katy Perry) και θα ολοκληρώσει στις 12 Ιουλίου.

Το περασμένο σαββατοκύριακο έγινε το pre-wedding που είχε για καλεσμένο τον Justin Bieber, ο οποίος κάνει σπάνιες εμφανίσεις μετά την ακύρωση της περιοδείας του, που ακολούθησε την αποκάλυψη πως έχει διαγνωστεί με το Σύνδρομο Ramsay Hunt.

Ο 30χρονος superstar επιβιβάστηκε στο τζετ που του έστειλε ο Ambani, μετά στη λιμουζίνα που τον πήγε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του, έκανε τις βόλτες του και το βράδυ έβαλε ένα τζιν, το φανελάκι του και ένα καπέλο και τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Αφότου δικαιολόγησε το μεροκάματο, επέστρεψε στις ΗΠΑ και στην έγκυο σύζυγο του.

Πόσο όμως, ήταν αυτό το μεροκάματο.

Αν σκεφτείτε πως ο πατέρας του γαμπρού έχει ‘καθαρή’ περιουσία που φτάνει στα 123.4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ότι αυτός ήταν εκ των πλουσιότερων γάμων της ιστορίας, τα 10.000.000 δολάρια που πληροφορίες θέλουν να πήρε ο Bieber είναι ένα καλό ποσό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα