Το “50-50” επέστρεψε και φέτος στις τηλεοπτικές οθόνες

Διαβάζεται σε 2'
Το “50-50” επέστρεψε και φέτος στις τηλεοπτικές οθόνες
Printscreen/Mega

Για δεύτερη χρονιά το Mega αποφάσισε να επαναπροβάλει το “50-50” παρά τον διχασμό που είχε προκαλέσει πέρσι η επανάληψη των επεισοδίων της σειράς με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για δεύτερη χρονιά, μετά την πολύκροτη υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η κωμική σειρά “50-50” επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε επανάληψη. Μετά τις καταγγελίες για βιασμούς και απόπειρες βιασμών και την προφυλάκιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη, τα κανάλια είχαν σταματήσει να παίζουν επαναλήψεις με τις σειρές στις οποίες συμμετείχε.

Το “50-50”, με πρωταγωνιστή τον πρωτόδικα καταδικασθέντα σε 8 χρόνια κάθειρξη για δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιό, συμπεριλαμβάνεται στα “MEGA Classics” και προβάλλεται εκ νέου στις 23:10 το βράδυ, παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η τηλεοπτική επιστροφή του το καλοκαίρι του 2023.

Υπενθυμίζεται πως η επαναπροβολή της σειράς πέρσι είχε διχάσει το κοινό με τα σχόλια και τις αναρτήσεις στο Twitter να παίρνουν “φωτιά”. Πολλοί έγραφαν πως δεν άντεξαν να παρακολουθήσουν ούτε για λίγο τα επεισόδια παρόλο που πριν την υπόθεση Φιλιππίδη έβλεπαν στο “50-50” τη λάμψη ενός τηλεοπτικού διαμαντιού.

Σε δηλώσεις του στο ΟPEN, ο σκηνοθέτης της σειράς  Βασίλης Θωμόπουλος είχε σχολιάσει την επιστροφή του “50-50” πέρσι λέγοντας πως «δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωνε μια σπουδαία σειρά που πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ».

Παράλληλα, ο κ. Θομώπουλος είχε επισημάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη πως «δεν τον ξεπλένει από κάτι η επανάληψη του 50-50. Δεν θα σωθεί, ούτε θα ξεπουλήσει τη διάθεσή του. Δεν θα αγιοποιήσει τον Πέτρο η επανάληψη της σειράς».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα