Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιος πρέπει να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παρίσι – Μπείτε και ψηφίστε

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιος πρέπει να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παρίσι – Μπείτε και ψηφίστε
AP Photo/Matt Slocum

Ποιος αθλητής ή/και ποια αθλήτρια πρέπει να ηγηθούν της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας; Ψηφίστε στο Poll του NEWS 24/7.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι πλησιάζουν και ήδη η συζήτηση για τον και την σημαιοφόρο που θα ηγηθούν της Ελληνικής αποστολής έχει “φουντώσει”.

Το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται η συνεδρίαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία θα αποφασίσει ποιοι θα είναι οι σημαιοφόροι (ένας άνδρας και μία γυναίκα) της αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, φαβορί για αυτή τη σπουδαία στιγμή και τιμή είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, στο “τραπέζι” έχουν προταθεί και άλλα ονόματα μεγάλων αθλητών που είναι επίσης υποψήφιοι.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίλτος Τεντόγλου έχει αρνηθεί για λόγους ανωτέρας βίας.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ήδη υπάρξει σημαιοφόρος της Ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο, μαζί με την Άννα Κορακάκη ως χρυσοί Ολυμπιονίκες του Ρίο στα αγωνίσματά τους, ενώ ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος της λαμπαδηδρομίας για το Παρίσι.

Σημειώνεται, τέλος, πως η Ελλάδα είναι πάντα αυτή που μπαίνει πρώτη στο γήπεδο στην τελετή έναρξης, ως η χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Εσείς ποιος ή/και ποια αθλητής/αθλήτρια θα θέλατε να είναι σημαιοφόροι; Ψηφίστε παρακάτω:

Ποια αθλήτρια πρέπει να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παρίσι

ΨΗΦΙΣΤΕ
Ποιος αθλητής πρέπει να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παρίσι

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα