Τεντόγλου: Ολοκλήρωσε με νίκη την προετοιμασία και πηγαίνει στους Ολυμπιακούς για το χρυσό

Διαβάζεται σε 1'
Μίλτος Τεντόγλου
Μίλτος Τεντόγλου Ashley Landis/AP Photo

Με νίκη στο μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι στην πόλη Σεκεσφεχέβαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Παρίσι με το βλέμμα στραμμένο στο χρυσό και το back to back.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο αγώνων πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες με άλμα στα 8,23 μ., που του έδωσε τη νίκη στο μήκος στο μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι στην πόλη Σεκεσφεχέβαρ.

Όπως γράφει το SPORT24, ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο Παρίσι, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Τόκιο.

Ο 26χρονος αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον σημερινό (09/07) του αγώνα με άκυρη προσπάθεια, πέτυχε 7,65 μ. στο δεύτερό του άλμα και 8,18 μ. με την τρίτη.

Στην τέταρτη προσπάθεια έγραψε το 8,23 μ. (-0,6), έκανε 8,03 μ. στο πέμπτο ‘αλμα, ενώ δεν εκτέλεσε το έκτο του .

Στη δεύτερη θέση του αγωνίσματος βρέθηκε ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης, Ματία Φουρλάνι με 8,08 μ. και στην τρίτη ο Ανβάρ Ανβάροβ με 8,02 μέτρα.

Ο Τεντόγλου σε περίπου δέκα ημέρες θα αναχωρήσει με την Εθνική ομάδα με προορισμό το προπονητικό κέντρο στο Δήμο Αντονί, όπου και θα διαμείνει μέχρι τις 28 του μηνός, όταν και η αποστολή του στίβου θα μπει στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα