EURO 2024: Η εισβολή οπαδών που δεν είδαμε στο Ισπανία – Γαλλία κι ο security που χτύπησε κατά λάθος τον Μοράτα

Διαβάζεται σε 2'
EURO 2024: Η εισβολή οπαδών που δεν είδαμε στο Ισπανία – Γαλλία κι ο security που χτύπησε κατά λάθος τον Μοράτα

Η στιγμή της εισβολής φιλάθλων στο γήπεδο που η διοργανώτρια αρχή επέλεξε να μη δείξει και ο παρ’ ολίγον τραυματισμός του Ισπανού επιθετικού.

Τον Τζίμι Τζαμπ προσπάθησε να μιμηθεί ένας φίλαθλος την ώρα του Ισπανία – Γαλλία, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να φωτογραφηθεί με τον Κιλιάν Εμπαμπέ.

Το στιγμιότυπο δεν το είδαμε live, αφού η διοργάνωση επιλέγει να μην προβάλει τέτοιες ενέργειες, ωστόσο αρκετά video έχουν κυκλοφορήσει ήδη στα social media.

Ο εν λόγω οπαδός μάλιστα έκανε και live μετάδοση με το κινητό του: Ξέφυγε -για λίγο- από τους security, βρέθηκε δίπλα στον Γάλλο σταρ, τον άγγιξε, με τον ίδιο αρχικά να σαστίζει και έπειτα να χαμογελά αμήχανα.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μοναδική εισβολή φιλάθλου στο χθεσινό παιχνίδι. Μετά το τέλος του, όσο οι παίκτες της Ισπανίας πανηγύριζαν την πρόκρισή τους στον τελικό του EURO 2024, ένας οπαδός έκανε σπριντ για να βρεθεί και να φωτογραφηθεί δίπλα στον Μοράτα.

Οι security επιδόθηκαν σε νέο “κυνηγητό”, μόνο που αυτή τη φορά υπήρξε και ένα ακόμη απρόοπτο. Στην προσπάθειά τους να τον σταματήσουν, ένας εξ αυτών, γλίστρησε και έπεσε πάνω στον Ισπανό επιθετικό, χτυπώντας τον στο πόδι. Μάλιστα, ο ίδιος έδειχνε να πονά και να κουτσαίνει.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα