Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή

Διαβάζεται σε 2'
Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή
Φυλακές Κορυδαλλού INTIME

Σε βίντεο από κάμερα των φυλακών Κορυδαλλού, αποτυπώνεται η συμπλοκή στην οποία έλαβαν μέρος αρκετοί κρατούμενοι, με αποτέλεσμα ένας 35χρονος να χάσει τη ζωή του.

Βίντεο από τη φονική συμπλοκή του Ιουνίου στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 35χρονου κρατουμένου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, που προέρχεται από κάμερα του σωφρονιστικού καταστήματος, αποτυπώνεται η έναρξη συμπλοκής, στην οποία έλαβαν μέρος αρκετοί κρατούμενοι.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 26 Ιουνίου μεταξύ κρατουμένων στη Δ΄ Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος. Νεκρός έπεσε ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος ήταν καταδικασμένος για δύο ληστείες μετά φόνου το 2017.

 

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Δολοφόνος πατέρα και νηπίου ο δράστης

Ο δολοφόνος του 35χρονου ήταν σκληρός και αδίστακτος κακοποιός.

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη φρικτή διπλή δολοφονία κατόπιν συμβολαίου θανάτου, σε βάρος ενός 35χρονου ομοεθνούς του και του μόλις 23 μηνών γιου του, στην Καλαμάτα, τον Νοέμβριο του 2011.

Την εκτέλεση του 35χρονου τότε Αλβανού φέρεται να είχε ζητήσει για υπόθεση ναρκωτικών γνωστός αρχιμαφιόζος της Μεσσηνίας με το ψευδώνυμο «Τσακ Νόρις» ή «Μπίλ ο Καναδός». Μάλιστα, τότε ο σκληρός κακοποιός είχε σκοτώσει πρώτα το νήπιο μπροστά στα μάτια του πατέρα του και στη συνέχεια εκτέλεσε και τον ίδιο.

Ο δράστης τσακώθηκε με τους συγκρατούμενούς του στις φυλακές Κορυδαλλού για τη θερμοκρασία του κλιματισμού και πάνω στη συμπλοκή σκότωσε τον 35χρονο και τραυμάτισε έναν συγκρατούμενό του.

Ο ίδιος φαίνεται να ταυτοποιήθηκε από ανάλυση βίντεο και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα