Πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε πεζό

Διαβάζεται σε 2'
Πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε πεζό
AP Photo/Richard Vogel, File

Μήνυση κατά του Josh Klinghoffer, νυν κιθαρίστα των Pearl Jam και πρώην μέλος των RHCP, ο οποίος φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε πεζό.

Μήνυση κατατέθηκε σε βάρος του πρώην κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers, Josh Klinghoffer, ο οποίος φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε πεζό, νωρίτερα φέτος.

Η μήνυση κατατέθηκε την Τετάρτη από την Ashley Sanchez, κόρη του 47χρονου Israel Sanchez, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από χτύπημα από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε σε διάβαση πεζών στην Αλάμπρα, ανατολικά του Λος Άντζελες .

Η σύγκρουση συνέβη το απόγευμα της 18ης Μαρτίου, όταν οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο Klinghoffer οδηγούσε ένα μαύρο SUV χωρίς πινακίδες και έστριψε σε μια διασταύρωση με διάβαση πεζών.

Το βίντεο από τους ενάγοντες δείχνει ένα μαύρο αυτοκίνητο να χτυπά έναν άνδρα, ο οποίος ήταν ο Israel Sanchez, κατά τη διάρκεια της στροφής. Το βίντεο λήφθηκε από κάμερα γείτονα.

Το θύμα υπέστη τραύμα στο κεφάλι και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Για το περιστατικό δεν έγινε καμία σύλληψη.

Η μήνυση αναφέρει επίσης ότι ο Klinghoffer χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, ενώ το βίντεο δείχνει τον οδηγό να κρατά ένα αντικείμενο πάνω από το τιμόνι.

Ο δικηγόρος του Klinghoffer, Andrew Brettler, δήλωσε στο NBC News την Τετάρτη ότι ήταν ένα «τραγικό ατύχημα». «Αφού το αυτοκίνητο χτύπησε τον πεζό, ο Josh σταμάτησε το όχημα, κάλεσε το 911 και περίμενε μέχρι να φτάσει η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Συνεργάζεται πλήρως με την τροχαία», είπε ο Brettler.

Ο δικηγόρος του ενάγοντα, Nick Rowley, χαρακτήρισε το περιστατικό “απερίσκεπτη ανθρωποκτονία” που οι αρχές επιβολής του νόμου δεν έχουν διερευνήσει σωστά.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Αλάμπρα είπε ότι η υπόθεση είναι ακόμα ενεργή. Ο Klinghoffer βρίσκεται σε περιοδεία με τους Pearl Jam.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα