Χαμός στο Ουρουγουάη – Κολομβία, Νούνιες και Αραούχο ανέβηκαν στην εξέδρα και έπαιξαν ξύλο με οπαδούς

Διαβάζεται σε 2'
Χαμός στο Ουρουγουάη – Κολομβία, Νούνιες και Αραούχο ανέβηκαν στην εξέδρα και έπαιξαν ξύλο με οπαδούς
AP Photo/Julia Nikhinson

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ημιτελικού του Copa America ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Κολομβία, καθώς προκλήθηκε μεγάλη ένταση τόσο στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, όσο και στις εξέδρες, εκεί που συμμετείχαν και οι Ντάρβιν Νούνιες και Ρόναλντ Αραούχο, που έπαιξαν ξύλο με αντίπαλους οπαδούς.

Ο ημιτελικός του Copa America ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Κολομβία που βρήκε νικήτρια τη δεύτερη με 1-0 σημαδεύτηκε από ακραία σκηνικά βίας στις εξέδρες του Bank of America Stadium, στα οποία ενεπλάκησαν και παίκτες της “σελέστε”.

Όλα ξεκίνησαν μερικά δευτερόλεπτα μετά από το σφύριγμα της λήξης, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν έντονες λογομαχίες μεταξύ τους στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

Όπως αναφέρει το SPORT24, άρχισαν να εκτυλίσσονται πρωτόγνωρες σκηνές, όταν η ένταση μεταφέρθηκε στις εξέδρες του γηπέδου. Εκεί οπαδοί της Κολομβίας και παίκτες της Ουρουγουάης, με τον Ντάρβιν Νούνιες και τον Ρόναλντ Αραούχο σε πρώτο πλάνο, αντάλλαξαν γροθιές (!), σπρωξίματα και αλλεπάλληλα χτυπήματα μεταξύ τους, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να είναι ασυγκράτητος και να αντιδρά ανεξέλεγχτα, αφού δέχθηκε στο κεφάλι γροθιά από οπαδό της Ουρουγουάης.

Η ένταση έλαβε τέλος, όταν η αστυνομία και οι αρμόδιοι επενέβησαν, χωρίζοντας όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο Χοσέ Μαρία Χιμένες δήλωσε ότι όλα ξεκίνησαν, διότι μια μερίδα φανατικών οπαδών της Κολομβίας επιτέθηκε στις οικογένειες των παικτών της Ουρουγουάης που κάθονταν στις κερκίδες κοντά στον αγωνιστικό χώρο: “Προσέξτε! Ήταν οι οικογένειές μας εκεί, ήταν μια καταστροφή. Οι οικογένειες μας ήταν σε κίνδυνο. Έπρεπε να ανέβουμε στην εξέδρα, για να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας, δεν υπήρχε αστυνομία, δεν υπήρχε η παραμικρή προστασία.

Η αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα. Οι διοργανωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις οικογένειες και τους ανθρώπους που είναι γύρω από το γήπεδο. Είναι μια καταστροφή. Οι οικογένειές μας υποφέρουν. Κάθε ματς είναι το ίδιο. Μετά από κάθε ματς υπάρχουν κάποιες που πίνουν και δεν ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα