Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Διαβάζεται σε 1'
Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ο 44χρονος κατηγορούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οδηγείται στις φυλακή, μετά την απολογία του.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία θα του 44χρονου τοπογράφου μηχανικού στο Νέο Ψυχικό.

Ο κατηγορούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγείται στις φυλακή, μετά την απολογία του ενώπιον της 31ης τακτικής ανακρίτριας.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης, Ν. Αλετράς, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Κατά την έξοδο του από τα ανακριτικά γραφεία, ο συνήγορος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Την απόφαση (για προφυλάκιση) λίγο πολύ την περιμέναμε. Νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται.  Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεότερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Παράλληλα, αρνήθηκε και οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα του κατηγορούμενου στη Μύκονο, αναφέροντας πως «η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί και σε κείνον απορία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα