Χωρίς ρεύμα εδώ και 10 ώρες το “Γεννηματάς” στη Θεσσαλονίκη – Αναβάλλονται χειρουργεία

Διαβάζεται σε 1'
Νοσοκομείο Γεννηματάς, Θεσσαλονίκη
INTIME

Ασθενείς μεταφέρονται στο ΑΧΕΠΑ, ενώ αναβάλλονται χειρουργεία, λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης.

Από τη 1.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής το Νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω βλάβης εξωτερικά του νοσοκομείου.

«Ειδοποιήθηκε το συνεργείο από την πρώτη στιγμή για να φτιάξει τη βλάβη, αλλά εδώ και 10 ώρες δεν έχει γίνει τίποτα. Από τα μεσάνυκτα το νοσοκομείο ηλεκτροδοτείται με τη γεννήτρια. Η γεννήτρια είναι για λίγο και όχι για πολλές ώρες και πλήρη λειτουργία», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με τον ίδιο, από τις 11.00 το πρωί της Παρασκευής το νοσοκομείο βρίσκεται σε μπλακ-άουτ, αφού τελείωσε το πετρέλαιο της γεννήτριας και η αναμένεται προμήθεια.

«Τελείωσε το πετρέλαιο στη δεξαμενή. Επιτέλους να φτιάξουν τη βλάβη. Αναβάλλονται χειρουργεία  και υπάρχει επικινδυνότητα σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου. Από το πρωί δεν δουλεύει ο Αξονικός Τομογράφος και ασθενείς διακομίζονται στο ΑΧΕΠΑ», καταλήγει ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα