Teleperformance: Διακρίθηκε με πέντε βραβεία στα φετινά Diversity, Equity & Inclusion Awards

Διαβάζεται σε 3'
Teleperformance: Διακρίθηκε με πέντε βραβεία στα φετινά Diversity, Equity & Inclusion Awards

Για τις πρωτοβουλίες της στη συμπερίληψη, την ισότητα και την ευημερία

Δύο χρυσά και τρία αργυρά βραβεία κατέκτησε η Teleperformance στην Ελλάδα – παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή digital business services – στη διοργάνωση Diversity, Equity & Inclusion Awards, η οποία επιβραβεύει εργασιακά περιβάλλοντα που προάγουν τη συμπερίληψη, «αγκαλιάζουν» τη διαφορετικότητα και στοχεύουν στην εξάλειψη των ανισοτήτων.

Συγκεκριμένα, η Teleperformance έλαβε δύο χρυσά βραβεία, ένα για τη στρατηγική της κατά των στερεοτύπων, στην κατηγορία ‘Contact Center’ και ένα για την ενδυνάμωση των γυναικών, την καταπολέμηση των στερεοτύπων και την προώθηση της ισότητας στην κατηγορία ‘Unconscious Bias – Fighting Stereotypes Training’.

Έχοντας ενσωματώσει όλους τους σύγχρονους τρόπους ενίσχυσης του ευ ζην στον εργασιακό χώρο, της αφοσίωσης, της αυτοπραγμάτωσης και της προσωπικής ανάπτυξης, η Teleperformance ξεχωρίζει ως μια εταιρεία με σύγχρονες πρακτικές διοίκησης και προσέγγισης του εργασιακού δυναμικού.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έλαβε και τρία αργυρά βραβεία, ένα για την κατηγορία ‘Mental Health & Neurodiversity’, όπου διακρίθηκε το πνεύμα καλής συνεργασίας και προάσπισης της ψυχικής υγείας του προσωπικού της, ένα για την προαγωγή της υγείας και την ευεξίας (well-being) των εργαζομένων της στην κατηγορία Health & Well-Being και ένα για την άρτια εσωτερική επικοινωνία και την ενίσχυση της συνεργασίας στην κατηγορία ‘Internal Communication & Employee Engagement’.

Σχετικά με τη διάκριση, ο κύριος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, Chief Human Resources Officer της Teleperformance στην Ελλάδα, αναφέρει: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτήν τη διάκριση που αναγνωρίζει τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία μιας εργασιακής κουλτούρας όπου η προώθηση της συμπερίληψης και της ισότητας αποτελεί προτεραιότητα. Η δέσμευσή μας για την καταπολέμηση των στερεοτύπων και την προώθηση της διαφορετικότητας αντικατοπτρίζεται στις καθημερινές μας πρακτικές και στις πρωτοβουλίες που υλοποιούμε. Αυτά τα βραβεία επιβεβαιώνουν την αφοσίωσή μας στο να προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που είναι ανοιχτό και υποστηρικτικό για όλους. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας μας για τη δέσμευσή τους και την αφοσίωσή τους σε αυτές τις αξίες. Μαζί συνεχίζουμε να χτίζουμε ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς.»

Σε δήλωσή της, η κυρία Μυρσίνη Σωτηροπούλου, Chief Marketing Officer της Teleperformance στην Ελλάδα, σημειώνει: «Τα σημαντικά αυτά βραβεία αποτυπώνουν τη σημασία που αποδίδει η Teleperformance στη διασφάλιση ενός καινοτόμου εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει τη λειτουργικότητα και την παραγωγικότητα, αυξάνοντας την εργασιακή ευχαρίστηση. Ηγέτιδα στον κλάδο της, η Teleperformance δημιουργεί ένα περιβάλλον ισότητας, συμπερίληψης και αποδοχής της διαφορετικότητας. Οι αξίες αυτές ενισχύουν την εργασιακή αλληλεγγύη και θεμελιώνουν μια υγιή αλληλεπίδραση μεταξύ των εργαζομένων. Στρατηγική μας δέσμευση είναι να διατηρούμε έναν χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και εξελίσσονται.»

Τα βραβεία Diversity, Equity & Inclusion Awards που διοργανώνονται από τη Boussias Events και το  Diversity Charter Greece του ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων), απονέμονται σε εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους, που θέτουν νέα πρότυπα αριστείας στην ισότητα, την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα