Βρετανία: Συνελήφθη 24χρονος για τις βαλίτσες που περιείχαν ανθρώπινα λείψανα

Διαβάζεται σε 2'
Clifton Suspension Bridge
Clifton Suspension Bridge ISTOCK

Στη σύλληψη ενός 24χρονου προχώρησαν οι βρετανικές αρχές, μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων λειψάνων σε βαλίτσες στο Μπρίστολ. Δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα.

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν ύποπτο, αφότου εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα σε δύο βαλίτσες, στην Κρεμαστή Γέφυρα Κλίφτον του Μπρίστολ.

Ο 24χρονος συνελήφθη από ένοπλους αξιωματικούς της Avon and Somerset στο σταθμό Temple Meads στο Μπρίστολ τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ενώ η αστυνομία θα τον μεταγάγει για ανάκριση στο Λονδίνο, αργότερα σήμερα, σύμφωνα με μία ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τα λείψανα που βρέθηκαν στις αποσκευές και σε ένα διαμέρισμα στο Shepherd’s Bush, στο δυτικό Λονδίνο, ανήκουν σε δύο άνδρες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο αναπληρωτής υποδιοικητής της Met, Andy Valentine, δήλωσε ότι η σύλληψη αποτελεί “σημαντική εξέλιξη”.

Γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν ότι ένας άνδρας συμπεριφερόταν ύποπτα κοντά στη γέφυρα, όμως όταν έφτασαν εκεί τα περιπολικά, είχε φύγει, αφήνοντας πίσω του δύο βαλίτσες.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέλαβε την έρευνα αφότου βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη σε διαμέρισμα στην οδό Scott’s Road στο δυτικό Λονδίνο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η επίσημη ταυτοποίηση των δύο θυμάτων δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με το BBC, ένας 36χρονος άνδρας που συνελήφθη στο Γκρίνουιτς του νοτιοανατολικού Λονδίνου την Παρασκευή σε σχέση με την έρευνα έχει έκτοτε αφεθεί ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα