Wimbledon: Η Κέιτ Μίντλετον έδωσε πριγκιπική λάμψη στον τελικό του Αλκαράθ με τον Τζόκοβιτς

Διαβάζεται σε 1'
Wimbledon: Η Κέιτ Μίντλετον έδωσε πριγκιπική λάμψη στον τελικό του Αλκαράθ με τον Τζόκοβιτς
AP IMAGES @MOSA'AB ELSHAMY

Ο τελικός του Wimbledon μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Νόβακ Τζόκοβιτς είχε μία εκλεκτή καλεσμένη, με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, να δηλώνει παρούσα στις εξέδρες και να γνωρίζει την αποθέωση από το κοινό.

Η Κέιτ Μιντλετον συγκλόνισε άπαντες πριν από λίγο καιρό όταν έκανε γνωστό πως πάσχει από καρκίνο και πως θα χρειαστεί να αφήσει στην άκρη τα βασιλικά καθήκοντά της προκειμένου να υποβληθεί στις κατάλληλες ιατρικές θεραπείες.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε δημόσια εμφάνισή της από εδώ και πέρα να τραβάει την προσοχή και αυτό ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας να εμφανίζεται στο κεντρικό κορτ του Wimbledon, για να παρακολουθήσει διά ζώσης την κόντρα του Κάρλος Αλκαράθ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του φημισμένου Grand Slam.

Η 42χρονη Πριγκίπισσα συνοδευόταν από την 9χρονη κόρη της, Σάρλοτ, και την αδερφή της Πίπα Μίντλετον, με το κοινό δείχνει μάλιστα την απεριόριστη αγάπη του προς εκείνη μέσω ενός εντυπωσιακού standing ovation, στην μόλις δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μέσα στο 2024.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα