Σάνεν Ντόχερτι: Το “αντίο” της “άσπονδης εχθρού” της, Αλίσα Μιλάνο

Διαβάζεται σε 4'
Οι πρωταγωνίστριες της σειράς "Charmed"
Οι πρωταγωνίστριες της σειράς "Charmed" Instagram@charmedtv

Συμπρωταγωνιστές της Σάνεν Ντόχερτι είπαν το δικό τους ξεχωριστό “αντίο” στην τηλεοπτική “Μπρέντα” και “Πρου”.

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, οι συμπρωταγωνιστές της στις δημοφιλείς σειρές “Beverly Hills, 90210” και “Charmed“, αποχαιρέτησαν την αγαπημένη ηθοποιό με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Ανάμεσά τους και η Αλίσα Μιλάνο, η οποία τίμησε τη μνήμη της Ντόχερτι με δήλωσή της στο USA TODAY.

Δεν είναι μυστικό ότι η Σάνεν και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, αλλά στον πυρήνα της ήταν κάποια που σεβόμουν βαθιά και έτρεφα για εκείνη δέος”, δήλωσε η Μιλάνο. “Ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, που αγαπήθηκε από πολλούς και ο κόσμος είναι λιγότερος χωρίς αυτήν. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσους την αγαπούσαν”.

Για την ιστορία, τον Δεκέμβριο, οι πρωταγωνίστριες της σειράς “Charmed”, Χόλι – Μαρί Κόμπς και η Σάνεν Ντόχερτι, ισχυρίστηκαν ότι η Μιλάνο ευθυνόταν για την απόλυση της τελευταίας. Η ηθοποιός αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι δεν είχε “τη δύναμη να απολύσει κανέναν”. Όμως η Ντόχερτι δήλωσε ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να μιλήσει για τη διαμάχη τους εν μέσω του αγώνα της με τον καρκίνο.

“Με τη μάχη με μια φρικτή ασθένεια κάθε μέρα της ζωής μου, είναι επίσης απίστευτα σημαντικό για μένα να ειπωθεί στην πραγματικότητα η αλήθεια σε αντίθεση με την αφήγηση που άλλοι βάζουν εκεί έξω για μένα”, δήλωσε η Ντόχερτι στο MegaCon Orlando τον Φεβρουάριο. “Την είπαμε μαζί, είπαμε τις αλήθειες μας και στηρίζουμε τις αλήθειες μας”, είχε πει.

Το “αντίο” του Μπράντον από το “Beverly Hills”

Ο πρωταγωνιστής του “Beverly Hills, 90210” Τζέισον Πρίσλεϊ (Jason Priestley), ο οποίος υποδυόταν τον Μπράντον Γουόλς , απέτισε φόρο τιμής στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της του μέσω του Instagram.

“Συγκλονισμένος και λυπημένος έμαθα για το θάνατο της φίλης μου Σάνεν”, έγραψε. “Ήταν μια δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές”.

 

Η Γκαμπριέλ Κάρτερις (Gabrielle Carteris), η οποία υποδύθηκε την Andrea Zuckerman στο “Beverly Hills, 90210”, έγραψε με τη σειρά της: “Τόσο νέα – τόσο λυπημένη. RIP Σάνεν. Ξέρω ότι ο Luke (Perry) είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε αγαπήσει”.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green), ο οποίος έπαιζε τον David Silver στο “Beverly Hills, 90210”, έγραψε στα Instagram Stories του: “Shan. Η αδελφή μου… … Με αγάπησες μέσα από όλα. Ήσουν ένα μεγάλο μέρος της κατανόησης μου για την αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο ξέρω να επεξεργαστώ αυτή τη στιγμή. Σε ευχαριστώ για το δώρο σου”.

Με ένα instagram story, η Ολίβια Μαν (Olivia Munn), η οποία αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ότι δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού, δήλωσε “απολύτως συντετριμμένη” από τον θάνατο της Ντόχερτι.

“Όταν διαγνώστηκα για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού, θυμήθηκα πώς άφησε γενναία τον κόσμο να μπει στο ταξίδι της και να την προσεγγίσει”, μοιράστηκε η Μαν. “Γίναμε αμέσως φίλες – κάτι που ειλικρινά δεν μπορούσα να καταλάβω μερικές φορές, επειδή το να την βλέπω στο ‘90210’ ήταν τα πάντα για μένα όταν ήμουν 10 ετών”.

Η Μαν είπε ότι η Ντόχερτι της έστειλε μήνυμα πριν από μερικούς μήνες για να τη ρωτήσει πώς τα πάει και να της προσφέρει βοήθεια. “Πιστή στη φόρμα της, η Σάνεν προσέφερε την υποστήριξή της, παρόλο που βρισκόταν στο τελικό στάδιο της μάχης της με αυτή τη φρικτή ασθένεια”, έγραψε η ηθοποιός και κατέληξε: “Πέτα τόσο ψηλά, φίλη μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα