Μπρίστολ: Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες στους οποίους ανήκουν τα λείψανα

Διαβάζεται σε 2'
Μπρίστολ: Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες στους οποίους ανήκουν τα λείψανα
Η γέφυρα του Μπρίστολ iStock

Τα δύο πρόσωπα, των οποίων τα λείψανα είχαν βρεθεί σε γέφυρα του Μπρίστολ πριν από μία εβδομάδα ταυτοποιήθηκαν από τις βρετανικές αρχές.

Ταυτοποιήθηκαν τα δύο πρόσωπα στα οποία ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στην γέφυρα του Μπρίστολ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Λονδίνου, ο δράστης συνελήφθη το Σαββατοκύριακο και σήμερα (15/07) το πρωί του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία.

Τα θύματα είναι δύο άνδρες, ο 71χρονος Πολ Λόνγκγουορθ και ο 62χρονος Άλμπερτ Αλφόνσο ο οποίος καταγόταν από τη Γαλλία αλλά είχε λάβει τη βρετανική υπηκοότητα, επεσήμανε η αστυνομία του Λονδίνου.

Πρόκειται για ζευγάρι το οποίο συγκατοικούσε σε διαμέρισμα της συνοικίας Σέπερντς Μπους, στο δυτικό Λονδίνο. Στην αρχή το έγκλημα είχε χαρακτηριστεί «έγκλημα μίσους», αλλά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δεν δείχνουν ότι υπήρχε ομοφοβικό κίνητρο.

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως γνώριζαν και είχαν φιλοξενήσει τον δράστη της δολοφονίας, τον 24χρονο Κολομβιανό Γιόστιν Αντρές Μοσκέρα ο οποίος προόκειται να εμφανιστεί  ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα (15/07).

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό μετά το μακάβριο εύρημα στη γέφυρα του Μπρίστολ. Γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν ότι ένας άνδρας περιφερόταν ύποπτα κοντά στη γέφυρα, όμως όταν έφτασαν εκεί τα περιπολικά, είχε φύγει, αφήνοντας πίσω του δύο βαλίτσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα