Κένυα: Συνελήφθη ο serial killer που σκότωσε 42 γυναίκες

Διαβάζεται σε 2'
Κένυα: Συνελήφθη ο serial killer που σκότωσε 42 γυναίκες
Φωτογραφία αρχείου iStock

Φερόμενος ως κατά συρροή δολοφόνος που είχε σκοτώσει συνολικά 42 γυναίκες συνελήφθη σήμερα (15/070 το πρωί από την αστυνομία της Κένυας.

Συνελήφθη σήμερα (15/07) το πρωί ένας άνδρας που ομολόγησε πως είναι ο serial killer που δολοφόνησε 42 γυναίκες στην Κένυα μετά τον εντοπισμό ακρωτηριασμένων πτωμάτων γυναικών σε χωματερή νότια του Ναϊρόμπι.

«Σήμερα το πρωί συλλάβαμε τον βασικό ύποπτο», ηλικίας 33 ετών, δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής της διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών Αμίν Μοχάμεντ.

«Έχουμε να κάνουμε με κατά συρροή δολοφόνο, έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή», πρόσθεσε ο Μοχάμεντ.

Ο ύποπτος, ο Κόλινς Τζουμάισι Καλούσα, ομολόγησε ότι προσέλκυσε, σκότωσε και πέταξε 42 πτώματα γυναικών στη χωματερή.

Μία ματσέτα, «την οποία κατά τη γνώμη μας χρησιμοποιούσε για να διαμελίσει τα θύματα», εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του υπόπτου, που βρίσκεται περίπου 100 μέτρα από τη χωματερή, εξήγησε ο Μοχάμεντ.

«Έχουμε και έναν δεύτερο ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του το τηλέφωνο ενός από τα θύματα», συνέχισε, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Τα πρώτα πτώματα διαμελισμένων γυναικών είχαν εντοπιστεί την Παρασκευή (12/07) σε μια χωματερή.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών, το πρώτο θύμα ήταν η σύζυγος του βασικού υπόπτου, την οποία «στραγγάλισε» και διαμέλισε

Να σημειωθεί πως οι ηλικίες των θυμάτων κυμαίνονταν μεταξύ  18 και 30 ετών και δολοφονήθηκαν όλες με τον ίδιο τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα