Euphoria: Το 2025 τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Διαβάζεται σε 2'
Euphoria: Το 2025 τα γυρίσματα της 3ης σεζόν
Από αριστερά: Maude Apatow, Barbie Ferreira, Zendaya and Sydney Sweeney μέλη του καστ της σειράς AP Chris Pizzello

Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς του HBO θα επιστρέψουν το 2025 στα γυρίσματα της νέας σεζόν

Η βραβευμένη με Emmy σειρά Euphoria, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της 3η σεζόν τον Ιανουάριο του 2025. Σύμφωνα με το Variety, όλα τα κύρια πρόσωπα του καστ θα συμμετέχουν και πάλι στη νέα σεζόν, χωρίς όμως να δίνονται επιπλέον λεπτομέρειες.

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την παραγωγή του Euphoria τον Ιανουάριο. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για τη δημιουργική μας συνεργασία με τον Sam Levinson, σκηνοθέτη της σειράς, και αυτό το απίστευτο καστ. Ανυπομονούμε να ζωντανέψουμε αυτή τη νέα σεζόν της Euphoria για τους θαυμαστές», δήλωσε η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO και επικεφαλής δραματικών σειρών και ταινιών.

Αυτό σημαίνει πως τα γυρίσματα για την 3η σεζόν θα ξεκινήσουν 3 χρόνια σχεδόν μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν. Το ΗΒΟ ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα της νέας σεζόν είχαν καθυστερήσει τον Μάρτιο του 2024.

Η καθυστέρηση αυτή αποδίδεται σε πολλούς παράγοντες όπως την απεργία των συγγραφέων και ηθοποιών το 2023. Πέρα από αυτό, η σειρά έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα παγκοσμίως με αποτέλεσμα η παραγωγή να δεσμεύεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένας ακόμη παράγοντας είναι η επιθυμία του Sam Levinson, δημιουργού της σειράς, να γράψει ο ίδιος όλη τη σειρά.

Το κύριο καστ του «Euphoria» περιλαμβάνει τους Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Hunter Schafer, Storm Reid, Alexa Demie και Eric Dane. Ο Angus Cloud, ο οποίος  υποδυόταν τον Fezco, πέθανε σε ηλικία 25 ετών τον Ιούλιο του 2023. Εν τω μεταξύ, ορισμένα μέλη του καστ έχουν ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα επέστρεφαν στο σόου για άλλη σεζόν, όπως η Barbie Ferreira.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα