Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Θρήνος στην κηδεία της 36χρονης Αρετής

Διαβάζεται σε 2'
Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Θρήνος στην κηδεία της 36χρονης Αρετής
sinidisi.gr

Τελέστηκε σήμερα το απόγευμα η κηδεία της 36χρονης Αρετής, θύμα γυναικοκτονίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 36χρονης Αρετής, η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Συγγενείς, φίλοι, γείτονες και απλοί πολίτες κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία για να πουν το τελευταίο αντίο στην 36χρονη Αρετή.

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά της και οι γονείς της, με την μητέρα της να είναι απαρηγόρητη.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/07). O 43χρονος δράστης πυροβόλησε την 36χρονη με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε ο δράστης νεκρός, με το ίδιο όπλο, το οποίο εντοπίστηκε δίπλα του.

Ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται πως είχε κρατήσει όμηρο την 13χρονη κόρη του πρώην ζευγαριού και ζητούσε από τη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά της, απειλώντας την πως αν δεν το έκανε θα σκοτώσει το παιδί. Έπειτα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έφτασε κάτω από το σπίτι όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη, βρέθηκε στον δρόμο και πυροβόλησε με την καραμπίνα την γυναίκα.

Λίγα λεπτά πριν από το έγκλημα, η γυναίκα είχε πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια ενώ δύο μέρες πριν το τραγικό περαστικό, την Πέμπτη (11/7), η 36χρονη γυναίκα, είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την προηγούμενη μέρα, όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα