Πλημμύρισε η έπαυλη του Drake – Βίντεο την ώρα που το νερό μπαίνει στο σαλόνι

Διαβάζεται σε 2'
Drake
Drake Photo by Jonathan Short/Invision/AP, File

Από την καταρρακτώδη βροχή που πλήττει το Τορόντο δεν γλίτωσε ούτε η έπαυλη του Drake με τον ράπερ να τραβά βίντεο την ώρα που πλημμυρίζει το σπίτι του.

Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και μέσα σε τέσσερις ώρες έπεσε περισσότερο νερό από τη μέση βροχόπτωση που σημειώνεται στο Τορόντο τον Ιούλιο, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια, κλείνοντας αυτοκινητόδρομους και σταθμούς του μετρό και αφήνοντας δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους χωρίς ρεύμα. Ανάμεσα σε αυτούς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ήταν και ο Drake.

Ο Καναδός ράπερ μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να περπατάει μέσα στην πλημμυρισμένη του έπαυλη την Τρίτη, με το θολό καφέ νερό να έχει καλύψει όλη την επιφάνεια και να φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, ενώ ένας άλλος φαίνεται να κρατά τις πόρτες για να σταματήσει τη ροή του νερού.

Αυτό καλύτερα να είναι Espresso Martini“, αστειεύτηκε ο Drake στο Instagram, που είδε την “πρεσβεία”, όπως είναι γνωστό το σπίτι του, που βρίσκεται στην πολυτελή γειτονιά Bridle Path του Τορόντο να πλημμυρίζει.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα από 97 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson του Τορόντο, έγραψε η σελίδα του αεροδρομίου στο Χ το απόγευμα της Τρίτης, καθιστώντας την ημέρα αυτή την πέμπτη πιο υγρή που έχει καταγραφεί ποτέ. Η Τρίτη κατέρριψε επίσης το προηγούμενο ρεκόρ βροχόπτωσης για την 16η Ιουλίου, που είχε σημειωθεί το 1941, όταν έπεσαν 25,9 χιλιοστά (1 ίντσα) στο αεροδρόμιο, ανέφερε η ανάρτηση.

Καταιγίδες ρεκόρ έχουν προκαλέσει καταστροφές στην Καραϊβική και σε τμήματα της Βόρειας Αμερικής αυτό το καλοκαίρι. Ο τυφώνας Beryl – ο πρώτος τυφώνας κατηγορίας 5 που έχει παρατηρηθεί ποτέ στον Ατλαντικό – προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη Γρενάδα και τη Τζαμάικα αυτόν τον μήνα, σκοτώνοντας τουλάχιστον εννέα ανθρώπους, πριν φτάσει με πλημμύρες, βροχές και ανέμους στο Τέξας.

Λόγω του τυφώνα Beryl περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ άφησε πίσω του τουλάχιστον οκτώ νεκρούς στο Τέξας και τη Λουιζιάνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα