Αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές στο Athens Miele Experience Center

Διαβάζεται σε 3'
Αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές στο Athens Miele Experience Center

Coffee Concerts by Miele: Η Πέννυ Μπαλτατζή χαρίζει μοναδικές στιγμές στη δεύτερη unplugged συναυλία

Η urban αυλή του Athens Miele Experience Center ζωντάνεψε ξανά με τραγούδια, παρέες και άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Στο δεύτερο Coffee Concert by Miele, 80 τυχεροί απόλαυσαν την Πέννυ Μπαλτατζή στην πιο μαγική ώρα της ημέρας δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

Η ατμόσφαιρα στον κήπο του flagship καταστήματος της Miele ήταν μαγευτική, θυμίζοντας μια καλοκαιρινή unplugged συναυλία, με την Πέννυ Μπαλτατζή να κατεβαίνει από τη σκηνή και να τραγουδάει ανάμεσα στον κόσμο, μαγνητίζοντας τους με τη μοναδική χροιά και ερμηνεία της. Η άμεση αλληλεπίδραση της καλλιτέχνιδας με το κοινό, απογείωσε την βραδιά, κάνοντάς την αξέχαστη για όλους.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τις δημιουργίες του chef της Miele, Αλέξανδρου Συνγκιρίδη. Σε μια εντυπωσιακή και πλήρως λειτουργική κουζίνα, παρουσίασε ζωντανά την παρασκευή street food, όπως burgers, hot dogs, λουκουμάδες και άλλα.

Τα δροσερά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τον καφέ, επιμελημένα από τον barista του Lot51, προσέφεραν μια αναζωογονητική νότα στη ζεστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Τα κοκτέιλ ήταν φτιαγμένα με φρέσκα υλικά και άφθονη δημιουργικότητα, ενισχύοντας την αίσθηση της χαλάρωσης και της απόλαυσης.

Πιστή στις αξίες της, η Miele, μέσω των Coffee Concerts, δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου η τεχνολογία ενσωματώνεται στην καθημερινή ζωή με τον πιο συναρπαστικό τρόπο. Αυτές οι εμπειρίες αναδεικνύουν τη φιλοσοφία της εταιρείας, που τονίζει τη σημασία των μικρών, καθημερινών απολαύσεων και των στιγμών που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας.

Η Miele επιφυλάσσεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με νέες αναπάντεχες εμπειρίες στο Athens Miele Experience Center.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα