Φωτιά στους Ευζώνους: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Τελωνείου

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά στους Ευζώνους: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Τελωνείου
Φωτιά (φωτογραφία αρχείου) ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η λειτουργεία του Τελωνείου αποκαταστάθηκε σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των Αρχών. Η φωτιά στην περιοχή τέθηκε υπό έλεγχο.

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του τελωνείου των Ευζώνων στο Κιλκίς, όπου από το μεσημέρι δε διεξάγονταν διελεύσεις οχημάτων από και προς το ελληνικό έδαφος, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε κοντά στα σύνορα Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές, μετά τη βελτίωση της εικόνας της φωτιάς η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της ΠΑΘΕ έχει αποκατασταθεί, όπως και η λειτουργία του Τελωνείου, όπου πλέον επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων, τόσο από τη Βόρεια Μακεδονία προς την Ελλάδα, όσο και αντίστροφα.

Υπενθυμίζεται ότι το κλείσιμο του τελωνείου των Ευζώνων αποφασίστηκε προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Πυροσβεστικής.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή «Τσολιάδες» σε αγροτοδασική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούσαν από την πρώτη στιγμή 39 πυροσβέστες και δύο πεζοπόρα τμήματα, με 12 υδροφόρα οχήματα, όπως επίσης ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα