Η Κριτική επιτροπή βαθμολόγησε το καλύτερο έργο στην κατηγορία “Καλύτερη ερμηνεία από Ηθοποιό”

Διαβάζεται σε 2'
Η Κριτική επιτροπή βαθμολόγησε το καλύτερο έργο στην κατηγορία “Καλύτερη ερμηνεία από Ηθοποιό”

Για το “52o International Emmy® Award”

Ο ημιτελικός γύρος στην κατηγορία Καλύτερης ερμηνείας από ηθοποιό για το “52ο International Emmy® Award” πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Pula. Η United Media, η κορυφαία εταιρεία μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, επιλέχθηκε για τρίτη συνεχή φορά από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών για να οργανώσει τη διαδικασία επιλογής για τα “International Emmy® Awards”.

Η United Media, η εταιρεία MME της United Group και μητρική εταιρεία της Νova στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Nova TV της Κροατίας, οι οικοδεσπότες αυτής της σημαντικής διαδικασίας που θα καθορίσει τους υποψηφίους για το διάσημο αυτό βραβείο, συγκεντρώθηκαν στην Pula με τους κορυφαίους παγκόσμιους και εγχώριους επαγγελματίες που συνέβαλαν με την εμπειρία τους στην επιλογή των καλύτερων ερμηνειών υποκριτικής. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής περιλάμβαναν γνωστούς σκηνοθέτες, μοντέρ, ηθοποιούς και επαγγελματίες της τηλεόρασης.

Την ευκαιρία να δώσουν τη βαθμολογία τους στην κατηγορία του καλύτερου ηθοποιού είχαν η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Yπεύθυνη Λειτουργίας των καναλιών Novacinema της Nova στην Ελλάδα, η Zrinka Jankov, Αρχισυντάκτρια της Nova TV, καθώς και ηθοποιοί πολλών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών: Momčilo Otašević, Slavko Sobin και Ivana Roščić. Οι ερμηνείες των ηθοποιών αξιολογήθηκαν επίσης από τους έμπειρους, γνωστούς σκηνοθέτες Daniel Kušan και Josip Žuvan, την παραγωγό Ivana Vasilina, την ηθοποιό και σκηνοθέτη Nikki Bohm.

Η διευθύντρια πωλήσεων πρωτότυπου περιεχομένου και συμπαραγωγής της United Media Tatjana Pavlović, επίσης μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών, προστέθηκε στην κριτική επιτροπή για την ημιτελική αξιολόγηση της κατηγορίας Καλύτερης ερμηνείας από ηθοποιό.

Η United Media, όπως και η Nova TV, η οποία αποτελεί μέρος αυτού του ομίλου, είναι εταιρείες μέσων ενημέρωσης εξαιρετικά αφοσιωμένες στην παραγωγή υψηλής ποιότητας, πρωτότυπου και ελκυστικού περιεχομένου. Η συμμετοχή σε μια τόσο σημαντική διαδικασία επιλογής της καλύτερης υποκριτικής ερμηνείας για ένα διεθνούς κύρους βραβείο αποτελεί σημαντική συμβολή στη δημιουργική βιομηχανία ολόκληρης της περιοχής.

Οι τελικοί φιναλίστ και στις 16 κατηγορίες θα γίνουν γνωστοί τον Σεπτέμβριο και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη Νέα Υόρκη, στην τελετή απονομής του “52ου International Emmy® Award” στις 25 Νοεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα