Φωτιά στο Σοφικό: Βελτιωμένη εικόνα – Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας
Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/ EUROKINISSI

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στο Σοφικό Κορινθίας, ωστόσο, υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Παραμένουν στο σημείο οι δυνάμεις. Σηκώθηκαν ξανά εναέρια μέσα.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις το βράδυ της Τετάρτης (17/07), καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες για να περιορίσουν την φωτιά που ξέσπασε χθες στο Σοφικό Κορινθίας.

Η εικόνα της φωτιάς παρουσιάζεται βελτιωμένη σήμερα, Πέμπτη (18/07), ωστόσο, υπάρχουν διάσπαρτες εστίες που καίνε, με ισχυρές δυνάμεις να παραμένουν στο σημείο.

Συγκεκριμένα, στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 140 πυροσβέστες με 6 ομάδες δασοκομάντος και 37 οχήματα, ενώ σηκώθηκαν ξανά εναέρια μέσα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επιχειρούν ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη.

Τέσσερις τραυματίες

Από τη φωτιά, τραυματίστηκαν τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο τέταρτος τραυματίας είναι Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης με καταγωγή από το Σοφικό, ο οποίος επιχείρησε μαζί με τους συναδέλφους του εθελοντικά καθώς δεν είχε βάρδια. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πυροσβέστης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα