Oπαδοί του Τραμπ βρήκαν τον πιο Τραμπ τρόπο να τον υποστηρίξουν

Διαβάζεται σε 2'
Oπαδοί του Τραμπ βρήκαν τον πιο Τραμπ τρόπο να τον υποστηρίξουν
O Nτόναλντ Τραμπ λίγα δευτερόλεπτα μετά την απόπειρα δολοφονίας του. AP PHOTO

Οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ κάλυψαν το αυτί τους, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον τέως πρόεδρο που φορά τον επίπεδο σαν παράσημο.

Το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών είναι σε εξέλιξη από τη Δευτέρα 15/7 στο Fiserv Forum, το γήπεδο όπου αγωνίζονται οι Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θα κορυφωθεί σήμερα με την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ.

Στην εκκίνηση των διαδικασιών του συνεδρίου, δυο ημέρες μετά την απόπειρα εναντίον της ζωής του, ο επιζήσας εμφανίστηκε ενώπιον των σύνεδρων και αποθεώθηκε άμα τη αφίξει του. Φορούσε έναν επίπεδο στο αυτί που πλήγωσε η σφαίρα του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς στους πυροβολισμούς, κατά την προεκλογική συγκέντρωση του τέως προέδρου στην Πενσιλβάνια.

Πολλοί υποστήριξαν πως ο Τραμπ φορά τον επίδεσμο σαν να είναι παράσημο. Η θρύλος του τένις, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα χαρακτήρισε τον επίδεσμο «PR stunt» σε post της στο Χ (Τwitter), όπου έγραψε πως την επομένη της απόπειρας δεν φορούσε καν χανσαπλάστ στο σημείο.

Ο γιατρός του πρωταγωνιστή της ιστορίας δεν προέβη σε λεπτομέρειες επί του τραυματισμού. Αρκέστηκε στο να πει ότι η σφαίρα αφαίρεσε ένα μικρό κομμάτι στο πάνω μέρος του αυτιού.

Τις ώρες που ακολούθησαν, αυξάνονταν όλο και περισσότερο οι σύνεδροι που είχαν επιδέσμους σε αυτί τους. Την αρχή έκανε η εκπρόσωπος του κόμματος στην Αριζόνα, Στέισι Γκούντμαν, η οποία εξήγησε πως με αυτήν την κίνηση «στέκομαι αλληλέγγυα στον πρόεδρο Τραμπ». Την ακολούθησαν δεκάδες άλλοι.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους αυτοσχέδιους επιδέσμους που επιστρατεύτηκαν για να δείξουν οι οπαδοί του τέως προέδρου των ΗΠΑ πόσο τον αγαπούν. Σε περισσότερες από μια περιπτώσεις, χρησιμοποιήθηκε χαρτί από φάκελο για αυτό που χαρακτηρίστηκε ως «τελευταίο trend της μόδας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα