Manifest Services: Βράβευση στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Διαβάζεται σε 2'
Manifest Services: Βράβευση στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Manifest Services απέσπασε σημαντική βράβευση κατά τη φετινή διοργάνωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» κατακτώντας τον τίτλο του «Greek Business Champion».

Πρόκειται για διάκριση, που αφορά επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 10 εκ. ευρώ, οι οποίες καταγράφουν, ανάπτυξη μεγαλύτερη του 20% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων, ανά οικονομική χρήση. Η φετινή διάκριση αφορά στη χρήση του έτους 2022.

Η εταιρεία κατέγραψε το 2022 κύκλο εργασιών 20,46 εκατ. ευρώ αυξημένο κατά 39,88% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και κέρδη προ φόρων 776,9 χιλ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 26,98%.

«Η βράβευση αυτή είναι σημαντική για εμάς κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον γιατί σχετίζεται με την ανάπτυξη της εταιρείας μας, που συνάδει απόλυτα με την βασική και διαρκή εταιρική μας επιδίωξη. Στην Manifest Services δεν σταματάμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε σε κάθε τομέα παροχής των υπηρεσιών μας. Δεύτερον, γιατί η ανάπτυξη αυτή πράγματι καταγράφεται και στα οικονομικά αποτελέσματά μας. Και αυτό συνεχίζεται έως και σήμερα. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό ότι και το 2023 αυξήσαμε εξίσου τον κύκλο εργασιών μας κατά 20% και την κερδοφορία μας κατά 15%, ενώ η ίδια δυναμική ανάπτυξη αποτυπώνεται και στα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου της φετινής χρονιάς» επεσήμανε σε σχετικές του δηλώσεις ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Διονύσης Αμμολοχίτης.

Σήμερα, η Manifest Services απασχολεί 800 εργαζομένους και δραστηριοποιείται στους τομείς του Construction, του Facility Management και των Energy Services. Παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες σε περισσότερες από 350 εταιρείες σε διαφορετικούς κλάδους συμπεριλαμβανομένων της ναυτιλίας, του retail, της ενέργειας, του φαρμάκου και του τουρισμού.

Τα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» διοργανώθηκαν φέτος για 9η χρονιά την 15η Ιουλίου 2024 στο Golf της Γλυφάδας από την Direction Business Network, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα