Άγιος Έρωτας: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και το trailer της νέας σειράς του Alpha

Διαβάζεται σε 3'
Η Δανάη Παππά στον "Άγιο Έρωτα"
Η Δανάη Παππά στον "Άγιο Έρωτα" ALPHA TV

Η νέα σειρά του Alpha “Άγιος Έρωτας” έρχεται για να καθηλώσει το κοινό. Οι πρωταγωνιστές και οι πρώτες φωτογραφίες. Όσα πρέπει να ξέρετε.

“Άγιος Έρωτας”, η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής που έρχεται στον Alpha και θα γίνει – μετά τον “Σασμό” – η νέα μας συνήθεια.

Μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Δανάη Παππά, και ένα all star cast που υπόσχεται δυνατές ερμηνείες.

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

“Άγιος Έρωτας”: Οι πρώτες φωτογραφίες

“Άγιος Έρωτας”: Η υπόθεση της σειράς

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα.

Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: “Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει”.

Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια ‘δικαίωση’ μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν;

Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

“Άγιος Έρωτας”: Δείτε το trailer

Το καταιγιστικό trailer της νέας, καθημερινής, δραματικής σειράς εποχής του Alpha «Άγιος έρωτας», είναι στον αέρα!

“Άγιος Έρωτας”: Οι συντελεστές και οι ηθοποιοί

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή.

Παραγωγή Primavisione

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα