Δολοφονία στο Ψυχικό: Τα ενοχοποιητικά στοιχεία που βρέθηκαν στο κινητό του 44χρονου

Διαβάζεται σε 2'
Δολοφονία άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό
Δολοφονία άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό EUROKINISSI

Αναζητήσεις που είχε κάνει στο διαδίκτυο για τον τοπογράφο ο 44χρονος κατηγορούμενος ως εκτελεστής φαίνεται πως τον ενοχοποιούν.

Μέρα με την ημέρα καταρρίπτεται όλο και περισσότερο ο υπερασπιστικός ισχυρισμός του κατηγορούμενου 44χρονου ως εκτελεστή του άτυχου τοπογράφου στο Ψυχικό, πως δεν τον γνώριζε.

Ήδη είχε εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες σε ένα από τα κινητά του τηλέφωνα, μία φωτογραφία που έδειχνε το θύμα, σε χώρο εστίασης, τραβηγμένη στη Μύκονο, την ίδια χρονική περίοδο που ήταν στο νησί και ο κατηγορούμενος για ένα ραντεβού με έναν επιχειρηματία όπως είχε καταθέσει η σύντροφός του. Η φωτογραφία αυτή φαίνεται να είναι προϊόν παρακολούθησης.

Από την συνεχιζόμενη ανάλυση και ανάκτηση δεδομένων από τα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα του δράστη, που συνεχίζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες, ανακτήθηκαν αναζητήσεις που είχε κάνει στο διαδίκτυο για τον τοπογράφο, τις διευθύνσεις κατοικίας του και της εταιρείας που ήταν συνέταιρος και έρχονται να προστεθούν, στα ήδη ενοχοποιητικά στοιχεία που υπάρχουν.

Υπενθυμίζεται ότι από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών από κάμερες ασφαλείας, είχαν προκύψει και προπαρασκευαστικές ενέργειες του δράστη πριν την επίθεση, όπως και η κατόπτευση του χώρου από τον ίδιο.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού και εντολέα της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου συνεχίζεται όπως συνεχίζεται και η έρευνα στα κινητά και στις κάρτες sim του κατηγορούμενου ακόμα και σε βάθος ετών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα