“Find me falling”: Πρεμιέρα για την πρώτη Κυπριακή ταινία στο Netflix

Διαβάζεται σε 3'
"Find Me Falling"
"Find Me Falling" Pavlos Vrionides/Netflix © 2024

Η νέα ταινία της Στελάνας Κληρή με τίτλο “Find me falling” αποτελεί την πρώτη κυπριακή ταινία που στριμάρει στο Netflix. Από σήμερα διαθέσιμη στην πλατφόρμα.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο Netflix η ταινία “Find me falling” (Μπρος γκρεμός), η οποία αποτελεί την πρώτη κυπριακή παραγωγή που στριμάρει στην πλατφόρμα.

Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία, η οποία αποτελεί τη νέα ταινία της Κύπριας σκηνοθέτιδας Στελάνας Κληρή.

Η ταινία προβάλλεται παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας του Netflix από την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Από την ίδια μέρα, θα προβάλλεται για μερικές μέρες και στους κυπριακούς κινηματογράφους.

"Find Me Falling" Pavlos Vrionides/Netflix © 2024

Αυτή είναι η υπόθεση της ταινίας

Προερχόμενος από ένα αποτυχημένο άλμπουμ και με τη δημοτικότητά του σε φθίνουσα πορεία, ο ώριμος ροκ σταρ Τζον Όλμαν αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του για να ανακτήσει τη σπίθα του. Μετακομίζει σ’ ένα απομονωμένο σπίτι κοντά σε γκρεμό στο ειδυλλιακό νησί της Μεσογείου, την Κύπρο, αλλά το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ εκτροχιάζεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και αργότερα αντιμετωπίζει ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις όταν ξαναφουντώνει μια παλιά φλόγα.

“Find me falling”: Δείτε το trailer

Σύμφωνα με το Philenews.com, η ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Κύπρο μεταξύ Πέγειας και Λευκωσίας, με την τοπική εταιρεία Green Olive Films να διευθύνει την παραγωγή. Η πλειοψηφία του συνεργείου και του καστ ήταν από την Κύπρο με πάνω από 150 άτομα να εργάζονται στην παραγωγή. «Αυτή είναι η οριστική απόδειξη ότι η Κύπρος είναι ικανή να παράγει ταινίες παγκόσμιας κλάσης για ένα διεθνές κοινό κι ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει τις ιστορίες μας» δήλωσε η Στελάνα Κλήρη.

"Find Me Falling" Netflix © 2024.

Την ταινία έγραψε, σκηνοθέτησε και παρήγαγε η Νοτιοαφρικανοκύπρια σκηνοθέτρια μαζί με τους Αμερικανούς παραγωγούς Στίβεν Σαπίρο και Κιθ Άρνολντ και πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Έμμι και Γκράμι ηθοποιός και τραγουδιστής Χάρι Κόνικ Τζούνιορ, η Αγνή Σκοτ, η Άλι Φούμικο Γουίτνεϊ, ο Τόνι Δημητρίου, η Λέα Μαλένη, η Αγγελική Φιλιππίδου, η Αθηνά Ροδίτου και ο Κλάρενς Σμιθ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα