Ομόνοια: Ανθρωποκυνηγητό για τον επίδοξο βιαστή – Έχει επιτεθεί σε 4 γυναίκες

Διαβάζεται σε 2'
elas
ΕΛ.ΑΣ. INTIME

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον άγνωστο δράστη, ο οποίος φέρεται να έχει προβεί σε τέσσερις συνολικά απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών στο κέντρο της Αθήνας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ομόνοιας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, για άγνωστο άντρα, ο οποίος έως τώρα φαίνεται να είναι υπεύθυνος για τέσσερις συνολικά απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών στο κέντρο της Αθήνας.

Tελευταίο θύμα του ήταν μία 31χρονη κοπέλα στην Ομόνοια, μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (13/7), στην συμβολή των οδών Πηλέως και Μέντορος.

Ο άγνωστος άντρας της επιτέθηκε από πίσω, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να την βιάσει, όμως η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και από τις φωνές της παρενέβη ένας γείτονας και ο δράστης ευτυχώς εγκατέλειψε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης επιλέγει τα θύματά του κυρίως σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε πιάτσες ταξί και από εκεί παρακολουθεί τα θύματά του και επιτίθεται, συνήθως ξημερώματα.

Για τον συγκεκριμένο δράστη έχουν γίνει σήματα σε όλες τις περιπολίες της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και έχει δοθεί η περιγραφή του, σε περίπτωση εντοπισμού του για την άμεση προσαγωγή του, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την ταυτοποίηση των στοιχείων του και τον εντοπισμό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα