Χαλκιδική: Beach bar επιβάλλει dress code στους πελάτες του – Τι αναφέρει

Διαβάζεται σε 2'
Beach Bar (φωτογραφία αρχείου)
Beach Bar (φωτογραφία αρχείου) Istock

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση ενός beach bar στη Χαλκιδική να επιβάλλει dress code στους πελάτες του. Τι αναφέρει στο μήνυμά του.

Beach bar στη Χαλκιδική αποφάσισε να επιβάλει dress code στους πελάτες του, ενημερώνοντας μάλιστα πως αν δεν τηρηθεί κατά την επίσκεψή τους στο κατάστημα ενδέχεται να μην τους επιτραπεί η είσοδος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το parallaximag.gr, σε προσωπικό μήνυμα που αποστέλλει η διεύθυνση του καταστήματος σε όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση, αναφέρεται ρητά ότι η μη συμμόρφωση με τον κώδικα ενδυμασίας μπορεί να οδηγήσει στην άρνηση εισόδου.

Το εν λόγω beach bar ζητά από τους πελάτες του, μετά τις 5 το απόγευμα, να υιοθετούν «casual chic» ντύσιμο, χωρίς όμως να το αποσαφηνίζει. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι απαγορεύονται οι σαγιονάρες και επιβάλλεται το κλειστό παπούτσι ή τα πιο καλά σανδάλια. Ενδεχομένως οι πελάτες καλούνται να φορούν λινά πουκάμισα, παντελόνια ή κάποιο φόρεμα που να ταιριάζει στην περίσταση.

Μάλιστα, δίχως να αποσαφηνίζεται επαρκώς η ενδυμασία, οι πελάτες ενημερώνονται πως, αν το ντύσιμό τους δεν είναι το κατάλληλο, μπορεί να μην τους επιτραπεί η είσοδος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα