Χαλκίδα: Επίθεση κατά νεαρού οπαδού που είχε εμπλακεί στην δολοφονία Λυγγερίδη

Διαβάζεται σε 2'
Χαλκίδα: Επίθεση κατά νεαρού οπαδού που είχε εμπλακεί στην δολοφονία Λυγγερίδη
Φωτογραφία αρχείου iStock

Ομάδα 10 ατόμων με ρόπαλα επιτέθηκε στον 20χρονο οπαδό και δύο ανήλικους φίλους του και αφού ρώτησαν το όνομά τους, τους ξυλοκόπησαν.

Επίθεση με οπαδικά κίνητρα δέχτηκαν τρεις νεαροί και ειδικά ένας 20χρονος αργά το βράδυ της Παρασκευής (19/07) στην περιοχή Λιανή Άμμος στην Χαλκίδα. Ξαφνικά, τους πλησίασε μία ομάδα 10 μαυροντυμένων ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες και κρατώντας ξύλινα ρόπαλα και σιδερολοστούς, ρώτησαν τον 20χρονο το όνομά του και άρχισαν να τον χτυπούν.

Το θύμα δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο το όνομα του οποίου συμπεριλαμβανόταν στη δικογραφία της υπόθεσης Λυγγερίδη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως λόγω της συγκεκριμένης εμπλοκής του, ίσως φοβήθηκε και γι’ αυτό εξαφανίστηκε, χωρίς να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν έτσι ώστε να καταθέσει. Οι δύο 15χρονοι φίλοι του που ήταν μαζί του και δέχτηκαν και εκείνοι επίθεση, μετέβησαν με ίδια μέσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από αυτά τα στοιχεία, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο.

Μετά την επίθεση και τις κακώσεις που προκάλεσαν στα θύματα, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ αγνώστων, για τη νομοθεσία περί αθλητισμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη, γίνεται προσπάθεια για την ταυτοποίησή τους και αναζητούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα