Δωρεάν στην πόλη την Τρίτη 23 Ιουλίου – 4 εκδηλώσεις χωρίς είσοδο

Διαβάζεται σε 3'
Polkar
Polkar unplugged

Ας ανακαλύψουμε μαζί τις πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου στην καρδιά της πόλης.

Καθώς οι μέρες του καλοκαιριού διαδέχονται η μία την άλλη, η Αθήνα προσφέρει μια πληθώρα δωρεάν εκδηλώσεων που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα.

Προτείνουμε ενδιαφέρουσες δωρεάν βόλτες για την Τρίτη 23 Ιουλίου σε ποικίλες εκδηλώσεις, συναντήσεις και εικαστικά δρώμενα, που πραγματοποιούνται στην πόλη από πολιτιστικούς οργανισμούς, γνωστές γκαλερί και φορείς.

Ιδού μερικές ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείς σήμερα με δωρεάν είσοδο.

Polkar Live – Δωρεάν συναυλία στo Μεγάλο Θέατρο Λιπασμάτων

Η υπερμπάντα, που κατέβηκε από το βορρά φέρνοντας μαζί της στρας, τρομπόνια, καψουροτράγουδα, τσίτα μπόμπα σουξεδάκια, λουλουδούδες σε απόγνωση, ρομαντικά γιουκαλίλι, εξωφρενικά ρεφρέν και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες εμφανίζεται την Τρίτη 23 Ιουλίου στο μεγάλο θέατρο των Λιπασμάτων.

Θα πουν τα νέα τους τραγούδια… Θα πουν, όμως, και χιτάρες που αγαπάνε…Τους έλειψαν αυτά τα βράδια βλέπεις. Το βράδυ το αλησμόνητο θα γίνει δικαίωμα!  Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Λιπάσματα” 2024.

Παγκόσμιο Φεστιβάλ “Αναπάλη” – Δωρεάν εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα της κάθε μέρας είναι εντελώς διαφορετικό. Παρουσιάζονται όλα τα είδη χορού, χωρίς εξαίρεση. Συμμετέχουν συνολικά 75 ομάδες και σολίστες από 15 χώρες των 5 ηπείρων.

Τις άλλες μέρες συνεχίζονται οι παραστάσεις του μεγάλου μουσικο-χορευτικού συγκροτήματος του Θεάτρου (80 συντελεστές), με χορούς από όλη την Ελλάδα και αυθεντικές φορεσιές, φτιαγμένες πριν 100 χρόνια στα χωριά. Στο Κηποθέατρο “Δόρα Στράτου” στον Λόφο Φιλοπάππου.

Σωτήρης Δανέζης “Αμμόχωστος 3,5%” – Δωρεάν έκθεση φωτογραφίας

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, ο Σωτήρης Δανέζης παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό την έκθεση φωτογραφίας και πολυμέσων με τίτλο “Αμμόχωστος 3,5%”.

Ο δημοσιογράφος, με το πλούσιο έργο σε 80 χώρες του κόσμου, φωτογραφίζει το 3,5% του εδάφους της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου στο οποίο έδωσε πρόσβαση το κατοχικό καθεστώς πριν τρία χρόνια και καταγράφει πολύτιμες μαρτυρίες για τα γεγονότα που σημάδεψαν την Κύπρο.

Η έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), περιλαμβάνει περισσότερες από εκατό φωτογραφίες, αρχειακό υλικό και αποσπάσματα από δώδεκα συνεντεύξεις κατοίκων της πόλης-συμβόλου της κυπριακής τραγωδίας. Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του δήμου Αθηναίων στο Θησείο.

Overloaded στο T.A.F – Δωρεάν εικαστική βόλτα

Η Cream Athens παρουσιάζει την έκθεση Overloaded, μια έκθεση νέων έργων από 20 επαναστατικούς καλλιτέχνες, που φιλοξενείται στο TAF, The Art Foundation ((Νορμανού 5, Μοναστηράκι), στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι. Σε μια εποχή όπου η πληροφορία ρέει συνεχώς, και τα κάθε είδους νέα συχνά κυριαρχούν στην αφήγηση, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση συνεχούς υπερφόρτωσης. Το Overloaded στοχεύει να καταδυθεί στις βαθιές επιπτώσεις της υπερβολικής ροής δεδομένων στο μυαλό μας, στα συναισθήματά μας, και τις αντιλήψεις, αμφισβητώντας τη θεμελιώδη κατανόηση της συνείδησής μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα