Κορυφαία καλοκαιρινά φαγητά στο νέο Philips Airfryer Series 2000

Διαβάζεται σε 2'
Κορυφαία καλοκαιρινά φαγητά στο νέο Philips Airfryer Series 2000

Τέτοια καλοκαιρινά και ελληνικά φαγητά, τέλεια μαγειρεμένα στον νέο Philips Airfryer Series 2000 δεν έχεις ξαναφάει… και τώρα σε τιμή που δεν έχεις ξαναδεί

To ελληνικό καλοκαίρι φημίζεται για τα απολαυστικά τηγανητά του. Κολοκυθάκια, καλαμαράκια, ντοματοκεφτέδες ακόμα και οι κλασικές τηγανητές πατάτες έχουν την τιμητική τους όπου και αν βρεθείς για τις διακοπές σου. Ήξερες όμως ότι μπορείς να ετοιμάσεις όλες αυτές τις καλοκαιρινές και ελληνικές λιχουδιές με ένα Philips Airfryer; Ο Γαβριήλ Νικολαίδης ετοίμασε ντοματοκεφτέδες, τέλεια τηγανισμένους, σε ελάχιστο λάδι στον νέο Philips Airfryer Series 2000! Τέτοιους ντοματοκεφτέδες, τόσο πεντανόστιμους δεν έχεις ξαναφάει! Και σε τιμή που δεν έχεις ξαναδεί! Γιατί μπορείς να κάνεις δικό σου σήμερα ένα Philips Airfryer από 89 euro!

Με το νέο Philips Airfryer Series 2000 με διάφανο κάδο χωρητικότητας 6,2 λίτρων, μπορείς να παρακολουθείς το φαγητό σου όσο μαγειρεύεται. Με 13 διαφορετικές λειτουργίες μαγειρέματος (τηγάνισμα, ψήσιμο κρέατος, γκριλ, ψήσιμο, stir-fry, σωτέ, ζέσταμα, φρυγάνισμα κ.ά.) και εσωτερική επίστρωση χωρίς BPA για πιο υγιεινά και ασφαλή γεύματα. Διαθέτει τεχνολογία RapidAir για να εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, με τραγανό εξωτερικό και τρυφερό εσωτερικό. Και αν ξεμείνεις από ιδέες, υπάρχει η δωρεάν εφαρμογή HomeID για να βρεις τη συνταγή που θες ανάμεσα από εκατοντάδες.

Αυτό το καλοκαίρι θα μπορείς να απολαύσεις πεντανόστιμα φαγητά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς κόπο και χωρίς να πρέπει να πληρώσεις πολλά. Αγόρασε ένα Philips Airfryer από 89 euro όσο προλαβαίνεις, γιατί η προσφορά λήγει στο τέλος Αυγούστου! Βρες το ιδανικό Philips Airfryer για σένα σε όλα τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα