Εθνική Λυρική Σκηνή: 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της Τραβιάτας

Διαβάζεται σε 2'
Τραβιάτα- Ηρώδειο
Ανδρέας Σιμόπουλος

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της δημοφιλέστατης όπερας του Τζουζέππε Βέρντι Τραβιάτα την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 στις 21.00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεχίζει για ένατη χρονιά να προσφέρει τη δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν δωρεάν μια εντυπωσιακή παραγωγή όπερας στο Ηρώδειο, με στόχο να κάνει τη λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους.

Ο άτυχος έρωτας της «Κυρίας με τις καμέλιες» για τον Αλφρέντο Ζερμόν, όπως τον εμπνεύστηκε και τον μελοποίησε ο Βέρντι μέσα από μελωδίες μοναδικής δύναμης, αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του ρεπερτορίου με εκατοντάδες παραστάσεις κάθε χρόνο στις όπερες όλου του κόσμου και με χιλιάδες θεατών να τις παρακολουθούν εκστατικά.

Τραβιάτα- Ηρώδειο
Ανδρέας Σιμόπουλος

Η παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Την παραγωγή, η οποία θα παρουσιαστεί για τέσσερις παραστάσεις στις 27, 28, 30 και 31 Ιουλίου 2024 στο Ηρώδειο, διευθύνει ο καταξιωμένος Ιταλός αρχιμουσικός Πιερ Τζόρτζιο Μοράντι και την επιτυχημένη σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τη χορογραφία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, χορογράφος και Διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ. Πρωταγωνιστούν σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι μονωδοί με διεθνή καταξίωση.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της Τραβιάτας –με την επίδειξη δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας– θα γίνει έως εξαντλήσεως των εισιτηρίων στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα / τηλ. κέντρο: 2130885700), την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, από τις 11.00 έως τις 20.00.

Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα