Νεκρός διοικητής της Χαμάς στη Δυτική Όχθη

Διαβάζεται σε 1'
Επίθεση του Ισραήλ στην Τούλκαρεμ στη Δυτική Όχθη
Επίθεση του Ισραήλ στην Τούλκαρεμ στη Δυτική Όχθη AP

Νεκρός από ισραηλινή επίθεση με drone έπεσε ο διοικητής της Χαμάς στην πόλη Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης. Νεκρός και ο διοικητής της τοπικής ομάδας Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ-Άκσα.

Παλαιστινιακές πηγές αναφέρουν ότι ο Άσραφ Χασάν Ναφά, ο διοικητής της Χαμάς στην πόλη Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης, σκοτώθηκε σε ισραηλινή επίθεση με drone στην πόλη της Δυτικής Όχθης, μαζί με τον Μοχάμεντ Άμπου Αμπάντου, τον διοικητή της τοπικής ομάδας Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ-Άκσα.

Σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) η επίθεση με drone στην πόλη Τούλκαρεμ της Δυτικής Όχθης το πρωί της Δευτέρας (22/07) σκότωσε τουλάχιστον έξι ένοπλους, συμπεριλαμβανομένων δύο υψηλόβαθμων διοικητών της Χαμάς.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλούνται οι Times of Israel, οι IDF χρησιμοποίησαν τέχνασμα για να φέρουν τους υψηλόβαθμους διοικητές σε μια περιοχή όπου θα μπορούσαν να στοχευθούν.

Η επιδρομή των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) στην Τούλκαρεμ ήταν μέρος μιας σειράς επιχειρήσεων σε προσφυγικούς καταυλισμούς της βόρειας Δυτικής Όχθης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα