Σπέτσες: Τουρίστρια έπεσε στη θάλασσα για να σώσει γατάκι και το υιοθέτησε

Διαβάζεται σε 3'
Διάσωση γάτας στις Σπέτσες
Διάσωση γάτας στις Σπέτσες SpetsesVoice/ Μαρια Σοκορελη

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο από τις Σπέτσες με μια κοπέλα να σώζει γατάκι που έπεσε στο λιμάνι.

Μια νεαρή τουρίστρια έπεσε στη θάλασσα για να σώσει ένα γατάκι στο λιμάνι των Σπετσών, με τα πλάνα της διάσωσης να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα στο facebook “SpetsesVoice”, καταγράφει τη νεαρή κοπέλα στην άκρη της προβλήτας, η οποία αφού εντοπίζει το γατάκι ρωτάει άνδρα του Λιμενικού αν μπορεί να βουτήξει για να φτάσει σε αυτό. Ο άντρας του Λιμενικού της απαντά πως “δεν είναι ασφαλές” κάτι τέτοιο, και εν συνεχεία η κοπέλα παίρνει την απόφαση να πέσει στο νερό και να βγάλει στη στεριά το μικρό γατάκι. Συγκεκριμένα, ο λιμενικός λέει στη νεαρή πως “δεν είναι ασφαλές να πέσει στη θάλασσα γιατί μπορεί να έρθει κάποιο θαλάσσιο “ταξί”, παρότι δεν φαινόταν κάτι τέτοιο σε κοντινή τουλάχιστον απόσταση.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα SpetsesVoice από τη Μαρία Σοκορέλη:

Ο λιμενικός πάντως δεν απέτρεψε την κοπέλα από το να βουτήξει στο νερό, αλλά τη βοήθησε να βγει από αυτό στο τέλος, μετά την πρωτοβουλία της. Η κοπέλα μετέφερε το γατάκι σε κτηνιατρείο, εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τελικά το πήρε μαζί της.

Όπως ενημέρωσε η μη κερδοσκοπική υπηρεσία – κτηνιατρική κλινική “Spetses Care For Animals”, το “γατάκι της θάλασσας” βαφτίστηκε “Spetsi” και η κοπέλα που το έσωσε το παίρνει μαζί της στην Αμερική.

“Η Spetsi είναι μια χαρά στην υγεία της και απολαμβάνει χάδια, φροντίδα και αγάπη! Θα επανέλθουμε με όλη την ιστορία της Spetsi”, ανέφερε η κλινική στη σελίδα της στο facebook συμπληρώνοντας: “Ευχαριστούμε όλο το κόσμο που με μηνύματα και τηλεφωνήματα ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά η μικρή Spetsi!”.

Σε ανάρτησή της στα social media η ίδια η κοπέλα έγραψε πάντως πως ο άνδρας του Λιμενικού “ήταν πολύ καλός και ζήτησε από άλλους που βρίσκονταν στην προβλήτα να με βοηθήσουν. Δεν το βλέπετε αυτό στο βίντεο αλλά με βοήθησε και ήθελε να βεβαιωθεί πως θα είμαι ασφαλής την ώρα που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του, και στη συνέχεια με βοήθησε για να βρούμε κτηνίατρο και να το μεταφέρουμε εκεί. Όλοι στο λιμάνι ήταν πολύ ευγενικοί”.

Άλλοι σχολίασαν πάντως πως παρότι στην προβλήτα υπήρχαν πολλοί συγκεντρωμένοι, κανείς δεν είχε το θάρρος να πέσει στο νερό παρά μόνο η νεαρή κοπέλα η οποία έλαβε και τα καλύτερα σχόλια. Άγνωστο παραμένει το πώς το μικρό γατάκι, βρέθηκε μέσα στο νερό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα