Η μεγάλη ανατροπή της πρεμιέρας του Deadpool & Wolverine αφορά γυναίκες

Διαβάζεται σε 2'
Η μεγάλη ανατροπή της πρεμιέρας του Deadpool & Wolverine αφορά γυναίκες
To Deadpool & Wolverine έκανε πρεμιέρα τα ξημερώματα της Τρίτης AP 20th Century Studios/Marvel Studios

Οι ήρωες του Deadpool & Wolverine, της νέας παραγωγής της Marvel εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας, αλλά… δεν ήταν αυτοί που περίμεναν όλοι.

Έγινε τα ξημερώματα (Ελλάδας) η πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine στις ΗΠΑ και οι κάμερες επικεντρώθηκαν σε ένα twist που αφορούσε τους πρωταγωνιστές.

Η κόκκινη στολή του Daedpool και η κίτρινη του Wolverine εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, αλλά δεν τις φορούσαν οι ‘νόμιμοι’ κάτοχοι τους (Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν).

Ως Deadpool παρουσιάστηκε η σύζυγος του Καναδού πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και παραγωγού, Μπλέικ Λάιβλι και ως Wolverine η κολλητή φίλη της Λάιβλι, Τζίτζι Χαντίντ.

Η Μπλέικ Λάιβλι και η Τζίτζι Χαντίντ, ως Deadpool και Wolverine. Invision/AP Evan Agostini

H ολόσωμη φόρμα -από λάτεξ και κέντημα στο μπούστο- της Lively δημιουργήθηκε ειδικά για την πρεμιέρα από το Atelier Versace, με τους φαν του Deadpool να γράφουν σε σχόλια στα social media πως αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίον ενδεχομένως να αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της γυναικείας φιγούρας που φορά την στολή στην ταινία. Αυτό ωστόσο, θα το δούμε την Τετάρτη 24/7, στην πρεμιέρα στην Ελλάδα.

Η Έμα Kόριν που υποδύεται το αντίπαλο δέος του Deadpool στην ταινία, κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα όλων (συμπεριλαμβανομένων των Λάιβλι και Χαντίντ), με ένα τουίντ κορμάκι που είχε γούνινη λαιμόκοψη, όπως συνέχισε την πορεία της ως η μούσα της τάσης pantless (χωρίς παντελόνι).

Η Έμα Κορίν, μούσα της τάσης pantless Invision/AP Evan Agostini

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα