Φειδίας Παναγιώτου: Ερωτηματικά για τα εισοδήματά του

Διαβάζεται σε 2'
Φειδίας Παναγιώτου
Φειδίας Παναγιώτου Instagram/@fidias0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής Κύπρου, ο Φειδίας Παναγιώτου ενώ έχει ισχυριστεί ότι λαμβάνει περίπου 50.000 ευρώ ως μηνιαίο εισόδημα, η δήλωσή του στο Ευρωκοινοβούλιο απέχει πολύ από το ποσό αυτό

Αποκλίσεις μεταξύ όσων έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του με αυτά που δηλώνει στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τα εισοδήματά του εντοπίζει η Καθημερινή Κύπρου στην περίπτωση του Youtuber ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρκετές ήταν οι φορές που ο Φειδίας Παναγιώτου κλήθηκε προεκλογικά να απαντήσει στην ερώτηση σε σχέση με τα εισοδήματα του και για το πόσα κερδίζει κάθε μήνα από τις πλατφόρμες (YouTube, Tik Tok κ.α.) που διοχετεύει τα βίντεο του, με τον Ευρωβουλευτή να απάντα ότι εισπράττει περίπου 50 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.

Παρ’ όλ’ αυτά, η δήλωση με τα εισόδημα του, που καταχώρησε, καθήκοντος, στο Ευρωκοινοβούλιο μετά και την εκλογή του φαίνεται να είναι διαφορετική από αυτά που έλεγε προεκλογικά, αφού τα τελευταία χρόνια τα εισοδήματα του κυμαίνονται κοντά στα 1.200 ευρώ το μήνα, και αυτά προκύπτουν από την εταιρία που έχει εγγεγραμμένη στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα για το 2021 δήλωσε ως αυτοαπασχολούμενος, εισόδημα 11.550 ευρώ, το 2022 14.400 ευρώ ως διευθυντής της εταιρείας του, το 2023 15.600 ευρώ και τέλος όσο αφορά την τρέχουσα χρονιά δήλωσε 1.200 ευρώ το μήνα.

Αναλυτικά:

Στο παρακάτω βίντεο, στο 3ο λεπτό ο Φειδίας Παναγίωτου αναφέρεται στα εισοδήματα των 50 χιλιάδων ευρώ τον μήνα.

Όπως επίσης και στο βίντεο που ακολουθεί, όπου στο 8ο λεπτό μπορείτε να ακούσετε την αναφορά του για τα εισοδήματα ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα